06 / 05 / 2024

Adıyamanda yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor

Adıyamanda yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Elinizdeki altınları bozdurmayın diyen Altın Kahini İslam Memiş çılgın rakamı resmen açıkladı! Adım adım yeni rekor

Altın fiyatları haftanın ilk günü de yükselmeye devam ederken Altın Kahini İslam Memiş ''elinizdeki altınları bozdurmayın'' diyerek gram altının geleceği çılgın rakamı resmen açıkladı. Adım adım yeni rekor geliyor. Son dakika İslam Memiş altın yorumu..

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

Yeni havalimanının tabelasındaki isim, internette 2002'de alınmış!

Girişindeki tabelada “İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport” yazan İstanbul Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış. 

Yeni havaalanının adı ne olsun?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı programla bugün saat 16.30'da açıllacak. Havalimanının ismi açılış töreninde açıklanacak. 

Adıyamanda yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor Haberi

Adıyamanda yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi.


8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle hizmet noktaları kiraya verilecek olan otogarın en kısa sürede hizmete girebilmesi için çalışmaları yoğun şekilde sürdürdüklerini belirten belediye yetkilileri, iç dizaynı tamam olan otogarın bağlantı yolları için de gerekli çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğünü ifade ederek, en kısa sürede yolun tamamen hizmete gireceğini belirttiler.


Hürriyet...