28 / 07 / 2024

Adıyamanın yeni mezarlığı tamamlandı

Adıyamanın yeni mezarlığı tamamlandı

Adıyaman’da 1998 yılında açılan mevcut şehir mezarlığının artık dolmak üzere olmasından dolayı yeni mezarlık ile ilgili çalışma tamamlandı. Yaklaşık 90 bin metrekarelik alanda düzenleme yapıldı.

Malatya ve Adıyaman'a 48 bin yeni konut daha geliyor! Resmen açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman İndere'de 16 bin 433 konut yapacaklarını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde de Malatya'da 31 bin 690 konutun ihalesinin yapılacağı duyurulmuştu. Böylece iki şehirde 48 bin 123 yeni konut inşa edilecek.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Adıyaman'da afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumu TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan bazı köylerde yaşanan afet neticesinde yapılan afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi verdi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyamanın yeni mezarlığı tamamlandı Haberi

Adıyamanın yeni mezarlığı tamamlandı

Adıyaman’da mezarlık alanının dolması nedeniyle yeni mezarlık ile ilgili çalışma tamamlandı.

1998 yılında açılan mevcut şehir mezarlığının artık dolmak üzere olmasından dolayı başlatılan çalışmaları hızlandıran Adıyaman Belediyesi, yaklaşık 90 bin metrekarelik alandaki çalışmaları tamamladı.


Konu ile ilgili bilgi veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, mevcut alanda defin için kullanılabilecek çok az bir yerin kaldığını ve bundan dolayı yeni mezarlık alanının tahsis edildiğini söyledi.


Başkan Hüsrev Kutlu, “1998 yılında açılan mevcut mezarlıkta, 17 yılda 9 bine yakın defin işlemi gerçekleştirilmiş. Bu alanımızın dolmak üzere olmasından dolayı hemen doğu tarafında bulunan alanda başlattığımız yeni mezarlık çalışmalarımız ise tamamlandı. Belediyemiz tarafından 16 bin metrekaresi aile mezarlığı olarak ayrılmış olan bu alanımız, toplamda 90 bin metrekaredir. Çevre duvarları tamamlanan ve yolları asfaltlanan yeni mezarlık alanımız...