04 / 05 / 2024

Adnan Bali iş bankası

Adnan Bali iş bankası

15 Nisan 2011 tarihinden bu yana TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğini ve 21 Nisan 2011 tarihinden itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Adnan Bali kimdir?

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

Amerika’da Emlak Kralı olan Türk: Adnan Şen!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan bugünkü yazısında Adnan Şen'i kaleme aldı. İşte Turan'ın o yazısı...

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

İş Bankası'ndan ekonomiye 382,2 milyar TL destek!

Türkiye İş Bankası ekonomiye 382,2 TL’lik destek verdi. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan K.I. Abudeyan tarafından kuruldu.

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için yıkım kararı bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeninin, Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için aldığı yıkım kararının uygulanması için mülklerin devredildiği TMSF'ye yazı yazılması üzerine devreye savcılık girdi.

Adnan Oktar'a ait kaçak yapılar için yıkım kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazideki onlarca kaçak yapı için yıkım kararı aldı.

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi!

Adnan Oktar Çetesi'nin Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi. İstanbul Boğazı manzaralı milyon dolarlık köşkte, lüks yaşamından izler bulunuyor. 

İstanbul'da 30 yıllık gayrimenkul işi var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "İş Dünyası Söyleşileri" kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Polat, ''İstanbul'da önümüzdeki 30 sene daha yapılacak iş var.'' dedi. 

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Adnan Bali iş bankası Haberi

Adnan Bali iş bankası

Adnan Bali kimdir?

Adnan Bali, 1962 İslahiye doğumlu. Bali, üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde tamamlamıştır. T. İş Bankası’ndaki  kariyerine Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan 


Bali, takiben Fon Yönetimi Müdürlüğü’nde sırasıyla Müdür Yardımcısı, Birim Müdürü, Bölüm Müdürü görevlerini yürütmüştür. Daha sonra Şişli Şube Müdürü, Galata Şube Müdürü, Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve 1 Nisan 2011 tarihinde T. İş Bankası Genel Müdürlüğü görevine terfi etmiştir. 


Bali, 15 Nisan 2011 tarihinden bu yana TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğini, 21 Nisan 2011 tarihinden itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini...