05 / 05 / 2024

Adnan Bali konut açıklaması

Adnan Bali konut açıklaması

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, inşaat ve AVM’lerle sürekli büyüme olmayacağını belirterek, konut ve bağlantılı işler başlı başına kalkınma modelinin ana unsuru haline gelemez, gelmemelidir” uyarısı yaptı.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

TOKİ Van Çataklı 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak Adnan Menderes Mahallesi'nde 89 yeni konut inşa edecek.

İş Bankası'ndan ekonomiye 382,2 milyar TL destek!

Türkiye İş Bankası ekonomiye 382,2 TL’lik destek verdi. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adnan Polat: Konut satışında 1 milyon rakamını aşacağız!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, cazip gelişmelerin piyasaya olumlu yansıyacağı görüşünü dile getirirken, Polat Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, yeniden güçlenen güven ortamı ve alım süreçleriyle konut satışlarında 1 milyon rakamının aşılabileceğini belirtti.

Adnan Saraç: Ev fiyatları artacak, acele edin!

Bankaların konut kredi faiz oranlarını düşürmesiyle konut satışlarının yükseldiğini söyleyen Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ev alacakların acele etmesi gerektiğini söyledi.

Adnan Saraç: İnşaat sektörü faizlerin düşmesiyle canlanır!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ekonomik sıkıntılar yüzünden inşaat sektörünün zorda olduğunu açıkladı. Saraç, konut kredi faizlerin düşmesi gerektiğini hatırlattı.

Gayrimenkül satışları ihracatla artacak!

İzmir'de ’de son bir yılda konut satışlarının yarı yarıya azaldığını ifade eden İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyesi Adnan Bozbay, konut kredi faizlerinde herhangi bir düşüş beklemediklerini, sektörü canlandırmak için gayrimenkul ihracatına yönelmek gerektiğini belirtti.

Konut en kârlı yatırım!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Konut için alıcı lehine çok avantajlı bir dönem” olduğunu söyleyerek sektör hakkında açıklamalarda bulundu.

Konut alımı için avantajlı bir dönem!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, konut için alıcı lehine çok avantajlı bir dönem olduğunu açıkladı. 

Konut satışlarında akla ve gönüle hitap eden kazanır!

Optimist Residence Satış ve Pazarlama Koordinatörü Adnan Alper, konut satışlarında başarılı olmanın formülünü açıkladı. 

Polat Holding'ten Macaristan’a konut projesi!

Polat Holding, Macirastan'da yeni yatırıma hazırlanıyor. 300 milyon euroluk konut yatırımı hayata geçirecek. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Adnan Polat, proje ile ilgili bilgi verdi.

Adnan Bali konut açıklaması Haberi

Adnan Bali konut açıklaması

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, inşaat ve AVM’lerle sürekli büyüme olmayacağını belirterek, konut ve bağlantılı işler başlı başına kalkınma modelinin ana unsuru haline gelemez, gelmemelidir” uyarısı yaptı.

İş Ban­ka­sı Ge­nel Mü­dü­rü Ad­nan Ba­li, in­şa­at sek­tö­rüy­le sü­rek­li bü­yü­me ol­ma­ya­ca­ğı­nı vur­gu­la­ya­rak, Tür­ki­ye­’nin yük­sek kat­ma de­ğer­li üre­ti­me odak­lan­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di. Adnana Ba­li, “Bü­yü­me­nin kom­po­zis­yo­nu­nu hiz­met­ler sek­tö­rü, AVM ve ben­zer­le­rin­den zi­ya­de, ima­lat sa­na­yi ve ih­ra­ca­ta dö­nüş­tür­mek gi­bi bir he­def ol­ma­lı. Ko­nut ve bağ­lan­tı­lı iş­ler baş­lı ba­şı­na kal­kın­ma mo­de­li­nin ana un­su­ru ha­li­ne ge­le­mez,  gel­me­me­li­di­r” uya­rı­sı yap­tı.


İma­lat sa­na­yi öne çık­ma­lı


Gür­cis­ta­n’­ın baş­ken­ti Tif­li­s’­te, İş Ban­ka­sı şu­be­si­nin açı­lı­şı­nı ya­pan Ba­li, bu­ra­da ga­ze­te­le­rin eko­no­mi mü­dür­le­ri­nin so­ru­la­rı­nı ce­vap­lan­dır­dı. Tür­ki­ye­’yi bir iş­let­me gi­bi dü­şün­mek ge­rek­ti­ği­ni vur­gu­la­yan Ba­li, şun­la­rı söy­le­di: “Kul­lan­dı­ğı­nız kay­na­ğın ma­li­ye­tin­den da­ha yük­sek kat­ma de­ğer sağ­lı­yor­sa­nız net kat­ma de­ğer...