21 / 05 / 2024

Adnan Çebi kim

Adnan Çebi kim

Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Adnan Çebi kimdir? Adnan Çebi, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Adnan Saka: Kuzey Ege Çandarlı Limanı ile İzmir ticaret merkezi haline gelecek!

Çandarlı limanında devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Adnan Saka: "Kuzey Ege Çandarlı Limanı projesi ile birlikte İzmir yeniden küresel bir ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Recep Çebi Araklılar'a TOKİ müjdesi verdi!

Araklı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, önce Yolgören sonrasında ise Çamlıktepe Mahalleleri'ni ziyaret etti. Çebi, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti ve TOKİ müjdesi verdi.

İşadamı Adnan İnanıcı Gaziantep'te okul yaptırıyor!

Gaziantep'te, İşadamı Adnan İnanıcı tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli ortaokulun protokol imza töreni gerçekleşti. Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Adnan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanıcı katıldı...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Adnan Çebi kim Haberi

Adnan Çebi kim

Adnan Çebi kimdir?

Adnan Çebi, Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır.


1963 yılında Trabzon’da doğan Adnan Çebi,ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İngiltere Richmond Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 


Çalışma hayatına Seaquard Shipping Co.Ltd.’in Londra’da bulunan ofisinde stajyer olarak başlayan Adnan Çebi, 1985’te Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş.’de Finans Müdürü Yardımcılığı,1989’da İş Geliştirme Müdürü ve 1992-94 yılları arasında da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Çebi,1994 yılından bu yana Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve CEO görevlerini yürütmekte. 


DEIK bünyesinde bulunan Türk-Amerikan İş Konseyi, Türk-İngiliz İş Konseyi, Avrasya İş Konseyi ve Afgan İş Konseyi’nin üyesi olan Çebi,Ukrayna İş Konseyi’nin de yürütme kurulu üyesi. 


Ayrıca Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulunda...