30 / 04 / 2024

Adnan Ersoy Ulubaş

Adnan Ersoy Ulubaş

Yeditepe Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Adnan Ersoy Ulubaş, Mustafa Ustaoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan 2014 tarihinde Merter'de kuruldu.

Mehmet Akif Ersoy Külliyesi İmam Hatip Lisesi 2016 yılında tamamlanacak!

Samsun İl Milli eğitim Müdürü Aytekin Girgin, yapımı devam eden Mehmet Akif Ersoy Külliyesi İmam Hatip Lisesi’nin inşaatı tamamlandığında 2 bin 500 öğrenci kapasitesi ile Karadeniz’in en büyük İmam Hatip Lisesi olacağını söyledi.

Bülent Ersoy iş makinesi yatırımlarını büyütüyor!

İş makinaları sektörüne ciddi yatırım yaptığı bilinen sanatçı Bülent Ersoy'un son dönemde büyük talep gören kule vinç sahibi olduğu da öğrenildi. Ersoy'un 22 iş makinesi bulunuyor.

1957 yılında Adnan Menderes İstanbul'un fahri belediye başkanı olmuş!

1 Haziran 1957 tarihinde, Belediye Meclisi, Vali Gökay'ın başkanlığında haziran devresi çalışmalarına başlamış. İstanbul'un imarında büyük katkıları olan Adnan Menderes'in Fahri Belediye Başkanlığı ünvanının verilmesi alkışlarla kabul edilmiş.

Bülent Ersoy'dan kule vinç yatırımları!

İş makinaları sektörüne ciddi anlamda yatırım yaptığı söylenen sanatçı Bülent Ersoy'un kule vinç sahibi olduğu da öğrenildi. Kaynaklar Ersoy'un 22 adet vinç ve dozere sahip olduğunu iddia ediyor.

İETT 12H Kadıköy-Üsküdar-M. Akif Ersoy hattı uzatıldı!

İETT, 12H numaralı Kadıköy-Üsküdar-M. Akif Ersoy hattının son durağından itibaren 5,5 kilometre daha uzatıldığını açıkladı. İşte İETT 12H Kadıköy-Üsküdar-M. Akif Ersoy hattının yeni güzergahı...

Adnan Ötüken Kütüphanesi'nin çocuk kütüphanesi olması talep edildi!

Riskli alan ilan edilen Türkiye'nin en büyük halk kütüphanesi olan Adnan Ötüken Kütüphanesinin, arkasındaki 6 bina ile birlikte, çocuk kütüphanesi yapılması için tahsisi talep edildi...

Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’nde yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışı ünlü şairin torunu Selma Argon’un katılımıyla yapıldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışı yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Camii'nin açılışı torunu Selma Argon tarafından yapıldı!

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’nde yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışına katıldı. Açılış öğle namazının kılınmasının ardından yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Camii'ni torunu Selma Argon açacak!

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışına katılacak. Açılış töreni 2 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.

Mimar Adnan Akıncı kızı Begüm Akıncı'yı evlendiriyor!

İstanbul üzerinde bir çok açıklama yapan Yüksek Mimar Adnan Akıncı kızını evlendiriyor. Begüm Akıncı ile Kaan Duman'ın nikahı 22 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15:40'ta Üsküdar Evlendirme Dairesi'nde kıyılacak.

Gürsel Turizm'in acı günü! Hasan Adnan Birant vefat etti!

Gürsel Turizm, Gürsel International, İzmit seyahat, Mobisis, Movitek, UTS Şirketlerinin Onursal Başkanı ve Turizm Taşımacıları Derneği üyesi Nam-ı diğer Menderes,Hasan Adnan Birant vefat etti.

Van'daki Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Van'da yaşanan depremlerde yıkıldıktan sonra üç yıl boyunca konteynerde eğitim gören Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri, bu yıl depreme dayanıklı, yüksek teknolojiye sahip 32 derslikli yeni okullarında dersbaşı yapacak.

Adnan Ersoy Ulubaş Haberi

Adnan Ersoy Ulubaş

Yeditepe Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Adnan Ersoy Ulubaş, Mustafa Ustaoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Yeditepe Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...