07 / 05 / 2024

Adnan Gürler

Adnan Gürler

Tans Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi, Adnan Gürler tarafından 18 milyon TL'ye 4 Temmuz'da kuruldu

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Göktaş tarafından kuruldu.

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde İsmail Gürler tarafından kuruldu.

Promas İnternacıonal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promas İnternacıonal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Güzel, Ezad Youssef R. Elghebllawı ve Ghada Amr Alı    Elmajnoon tarafından kuruldu.

Evini satışa çıkaran Adnan Şen, İngiltere’de de gündem oldu!

Los Angeles’taki evini 75 milyon dolara satışa sunan Adnan Şen, ABD’den sonra İngiltere’de de gündem oldu. Yabancı basın, Türk işadamının başarılı bir emlak kralı olacağını kaleme aldı...

Arte Borgo 1'inci Etap teslimleri 2020'de!

Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu belirtirken, 2020'de 2 yeni projeye başlayacaklarını ifade etti...

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Adnan Polat: 100 Günlük Eylem Planı başarılı sonuçlar verdi!

Hükümetin açıkladığı 'İlk 100 Günlük Eylem Planı'nın başarılı sonuçlar verdiğini söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 'İkinci 100 Günlük Eylem Planı'yla da bu başarının devamının geleceğine inandıklarını belirtti...

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi!

Adnan Oktar Çetesi'nin Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi. İstanbul Boğazı manzaralı milyon dolarlık köşkte, lüks yaşamından izler bulunuyor. 

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villası havadan görüntülendi!

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villası drone ile havadan görüntülendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri Oktar’ın evinden cephanelik ele geçirilmişti.

Gkst Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkst Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmet Cahit Saraçoğlu, Mehmet Gezer, Mustafa Tep, Celal Burak Küçük ve Adnan Güzel ortaklığında Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Adnan Gürler Haberi

Adnan Gürler

Tans Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi, Adnan Gürler tarafından 18 milyon TL'ye 4 Temmuz'da kuruldu.Tans Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi iş konusu;Otel motel tatil köyü pansiyon kamping ve benzeri konaklama tesisleri ile her türlü tesisler kurmak işletmek


Tans Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi adres: Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, 71 Pafta 1241 Ada 18...