29 / 04 / 2024

adnan köşker engelli eğitim merkezi projesi

adnan köşker engelli eğitim merkezi projesi

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, engellilerin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlandığı ve İnönü Mahallesinde kurulacak olan Engelli Eğitim Merkezi’nin müjdesini verdi...

Müjde! Yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşlara erken ödeme!

Yaklaşık 1.4 milyon yaşlı ve engelli vatandaşımız, Temmuz ayı ödemeleri için sevindirici bir haberle karşılaştı. Toplamda 2.7 milyar lira tutarındaki ödemeler, normalden önce dün itibariyle hesaplara yatırıldı.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı ne kadar olacak? Hangi maaşa kaç lira zam yapılacak? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına gelecek zamlar merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına yeni zam gelecek mi? Hangi maaşa kaç lira zam gelir? 

TOKİ’den ‘uyarlanabilir konut’ müjdesi! Detaylar belli oldu

​​​​​​​Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engellilerin toplumsal hayatta refaha erişmesi amacıyla yeni adımlar atmaya devam ediyor. Hükümet engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut yapacak. Konutların içi de engelli bireylere uygun biçimde dizayn edilecek.

TOKİ'den 'uyarlanabilir' konut müjdesi! Engelli vatandaşlar için adım atıldı! Uygun ödeme şeçenekleri sunulacak! 

Hükümet engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut inşa edecek. İşte TOKİ 'uyarlanabilir' konut ile ilgili detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan beklenen açıklama! Sosyal yardım maaşlarında zam heyecanı! Hemen buraya bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde ara zam beklentileri devam ederken, 2023 yılı zamlı sosyal destek rakamları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanmıştı. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı gibi sosyal yardım ödemeleri ne kadar?

Sosyal yardım alanlar rakamlar bir bir belli oldu! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL? 

Sosyal yardım ödemelerine bu sene ara zam yapılı yapılmayacağı merakla araştırılıyor. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL oldu? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Şimdi göz atın!

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası alan binlerce vatandaş maaşların kaç lira olduğunu ve zam gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Yeni indirim geldi

Sosyal destek alanlar bu rakamlara göz atın! Tek tek açıklandı! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası...

Sosyal destek ödemesi alan binlerce vatandaş, maaşların kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası bu ay kaç lira oldu? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki maaşlara yeni zam var mı? İşte tek tek açıklanan o son dakika gelişmeleri...

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu? Hemen bu rakamlara göz atın! 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı tutarları merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu?

Bakan müjdeyi verdi! Şubat sonunda 2.323 kişi kadroda olacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuya engelli atamasına dair bilgi verdi. İşte detaylar!

Aralık ayında engelli maaşı ne kadar olacak? Engelli maaşı ne kadar 2022?

Engelli maaşı alan kişiler, Aralık ayı engelli maaşının ne kadar olduğu merakla sormaktadır. İşte merak edilen detaylar?

adnan köşker engelli eğitim merkezi projesi Haberi

adnan köşker engelli eğitim merkezi projesi


AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, engellilerin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlandığı ve İnönü Mahallesinde kurulacak olan Engelli Eğitim Merkezi’nin müjdesini verdi.


AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kente vizyon kazandıracak ve 2023 Türkiye’sine hazırlayacak yeni projelerle geliyor. İkinci icraat döneminde sosyal belediyecilik alanında yatırım kazandıracaklarının altını çizen Köşker, Engelli Eğitim Merkezi Projesi’nin müjdesini Gebzeli hemşerileriyle paylaştı. Kentin sosyal paydaşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla, vatandaşların görüş ve ihtiyaçları göz önüne alınarak projelerin hazırlandığını vurgulayan Başkan Köşker, engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetlere bir yenisini Engelli Eğitim Merkezi ile ekleyeceklerini ifade etti. Gebze’nin yoğun bir sanayi üssü konumunda olması nedeniyle özellikle iş hayatından kaynaklanabilecek engellilik durumları dikkate alınarak ve tüm engelli vatandaşların...