21 / 05 / 2024

Adnan Saka projeleri

Adnan Saka projeleri

ALTO Başkanı Adnan Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Oldu. Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Başkanı Adnan Saka, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Adnan Köşker, Gebze'deki projeleri anlattı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Adnan Yaşar Görme: Kamulaştırmada rekor kırıyoruz!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görme, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Görme, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

İzmir Aliağa'da konut sıkıntısı yaşanıyor!

İzmir Aliağa'da artan nüfus, konut ihtiyacını da maksimum seviyeye çıkardı. Aliağa Ticaret Odası (ATO) Başkanı Adnan Saka, ilçede konut sıkıntısının yaşandığını belirtti.

Yabancılar Aliağa'da 100-150 dönümlük arazi bakıyor!

Farklı ülkelerden gelen yatırımcılar, Aliağa’yı çok uluslu bir ilçe yaptı. Adnan Saka, “Başını sağa çeviriyorsun Hintli, sola çeviriyorsun Meksikalı. Aliağa’nın hem uluslararası hem de yerli nüfusu artıyor” dedi

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Aliağa potansiyelini daha iyi değerlendirmek istiyor!

Adnan Saka, mevcut yolların Aliağa limanlarının ihtiyacını karşılamaktan uzak olduğunu ifade etti. Liman gerisindeki yaklaşık 150 dönümlük araziye herhangi bir inşaat yapılamamasının da bir başka sorun olduğuna değindi.

Adnan Saka projeleri Haberi

Adnan Saka projeleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69’uncu Genel Kurulu’nda TOBB Mesleki Eğitim Kuruluna üye olarak seçilen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Türkiye’deki Mesleki eğitime ilişkin konuları incelemek ve sonuçlarını değerlendirmek amacıyla kurulan TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. 


Bu konuda açıklama yapan Saka, “10 Şubat 2014 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde yapılan kurul toplantısında beni bu göreve layık gören başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve değerli kurul üyesi arkadaşlarıma gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eder, çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde aktif bir şekilde yürüteceğimize ve iş dünyasına katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi. 


Eğitimli bir toplum ve eğitilmiş iş gücüne sahip olmanın önemine dikkat çeken Başkan Saka, “ Eğitimli ve kalifiye eleman eksikliği Türkiye’nin kanayan yarası...