16 / 05 / 2024

Adnan Serbest

Adnan Serbest

Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Adnan Yıldırım: 4. serbest bölge arayışındayız!

İzmir Ticaret Borsası Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada; "Yeni serbest bölge arayışlarımız da var. İzmir'de serbest bölgeler kenti olsun." dedi

Doğtaş, İSMOB 2015'e açık renklerle katılıyor!

Doğtaş Mobilya 'nın 2015 koleksiyonunu hazırlayan tasarımcı Serbest, mobilya tasarım trendlerini açıkladı. 2015 koleksiyonuna yeni seriler tasarlayan tasarımcı Adnan Serbest, bu senenin modasından bahsetti.

Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek!

ZOW Türkiye Genel Müdürü Aykut ENGİN, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst RUDOLPH ve de Trendsetter Adnan SERBEST’in katılımı ile gerçekleşen lansman yoğun ilgi gördü.Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek.

Yenişehir'deki serbest bölgeler kimler tarafından işletilecek?

2 milyon 400 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir projesinde serbest bölgeler yer alacak. Toplam 12 ülkenin serbest bölgesi olacak projedeki serbest bölgelerde restoran ve home ofisler bulunacak.

Yenişehir'deki serbest bölgelerde neler bulunacak?

50 milyar liralık yatırım bedeli ile yükselecek olan Yeni Şehir projesi kapsamında serbest bölgeler yer alacak. Bu bölgelerin işletmesi de o ülkenin vatandaşları tarafından yapılacak...

Yenişehir'deki serbest bölgelerde hangi ülkeler yer alacak?

453 milyon metrekarelik alanda kurulacak olan Yenişehir'de serbest bölgeler de yer alacak. Yeni Şehir'deki serbest bölgelerin alt katları restoran ve üst katları home ofislerden oluşacak.

Yenişehir'de serbest bölge olacak mı?

460 gökdelenden meydana gelecek olan Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda kurulacak. Çalışmaların henüz başlamadığı Yeni Şehir projesinde ayrıca birçok ülkenin serbest bölgesi de bulunacak.

Adnan Bali kimdir?

15 Nisan 2011 tarihinden bu yana TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğini ve 21 Nisan 2011 tarihinden itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Adnan Bali kimdir?

Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi'nin tahsisi Maliye Bakanlığı'na verildi!

Bakanlar Kurulu tarafından verilen kararla, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi'nde bulunan tarihi Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi'nin tahsisi Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan alınarak, Maliye Bakanlığı'na verildi.

Doğtaş ve Kelebek tasarımda Adnan Serbest ile atağa kalktı!

Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Adnan Süyen Camii, Kırım'da ibadete açıldı!

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi Merhum Başkanı Adnan Süyen'in adının verildiği cami, Kırım'ın İslamterek (Kirovskoye) bölgesi Küleç Meçit (Novopokrovka) köyünde ibadete açıldı.

Faruk Güler'den İzmir’e ‘serbest şehir’ önerisi!

Yeni Asır'ın önderlik ettiği zirve hakkında değerlendirmelerde bulunan Gaziemir'deki Ege Serbest Bölgesi CEO 'su Faruk Güler, İzmir'in serbest bölgeler şehri veya serbest şehir olmasını önerdi

Adnan Polat'ın, 660 milyon liralık Hacıhüsrev projesi onaylandı!

Adnan Polat'ın, Hacıhüsrev projesinde sona yaklaşıldı. Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Hacıhüsrev'in batı kısmını kapsayan projeye İstanbul Valiliği'nce, " ÇED gerekli değildir " raporu verildi...

Adnan Serbest Haberi

Adnan Serbest

Doğtaş ve Kelebek tasarımda atağa kalktı!


Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.



Türkiye'de sektörün en beğenilen markalarından Doğtaş ve modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl peş peşe gerçekleştirdikleri yeni mağaza açılışlarıyla hızlı bir büyümeye imza atarken, birlikte çalıştıkları güçlü isimlerle de tasarım alanında atağa kalktı.


Mobilya sektöründe tasarımlarıyla öne çıkan Doğtaş ile Türk ve İtalyan tasarımcılardan oluşan Kelebek Tasarım Ekibi’nin hazırladığı yeni koleksiyonlarıyla dikkat çeken Kelebek Mobilya; tasarım danışmanı olarak Doğtaş ve Kelebek Ailesi’ne katılan ünlü tasarımcı Adnan Serbest ile sektörde yenilikçi çalışmalara imza atmayı hedefliyor.


Doğtaş Kelebek YKB Davut Doğan: “Özgün tasarımlarımızla trendleri belirliyoruz”


Yeni koleksiyonlarıyla 2014 yılına...