16 / 05 / 2024

Adnan Süngü

Adnan Süngü

Senanur İnşaat ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 400 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Adnan Süngü Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Üçsu, Samet Arabacı Uğur Zengin ve Ankaworld İnşaat enerji Turizm Tarim Sanayi ve Tic. ortaklığında kuruldu.

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

Adnan Süngü Haberi

Adnan Süngü

Senanur İnşaat ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Adnan Süngü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Senanur İnşaat ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT  A)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...