06 / 05 / 2024

Adnan Titizer taziye

Adnan Titizer taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi Adnan Titizer vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Adnan Midillioğlu vefat etti!

İTÜ 1953 yılı mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Adnan Midillioğlu vefat etti. Midillioğlu'nun ailesi ve arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat Mühendisi Adnan Titizer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Adnan Titizer vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Adnan Zanburkan: Roma mezarlığına lüks konut yapılamaz!

Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, “Roma mezarlığına lüks konut” başlıklı haberimizle ilgili, “Böyle bir şey söz konusu değil. Tarihin talan edilmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda ilk güvenlik kontrol noktaları kaldırılıyor!

İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre TAV’ın işlettiği, Türkiye’nin en büyük iç hatlar terminali, Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde 1 Temmuz’dan itibaren ilk güvenlik kontrol noktaları kaldırılacak.

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.

Aydın'da Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılıyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, merhum başbakanlardan Adnan Menderes anısına Aydın'da müze kurulması talimatı doğrultusunda çalışmalara başlandığı belirtti.

Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, proje çalışmaları devam eden Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için bilgi, belge ve eşya toplama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi açıldı!

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kurtköy'de açıldı.

Tarsus'ta her mahalleye taziye evi yapılacak!

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Adnan Köşker Gebzeliler'e 2B müjdesi verdi!

Kurmaylarıyla birlikte Yavuz Selim ve Hürriyet mahallerine çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B sorunun çözümüne ilişkin müjdeyi bölge sakinlerine kahve ve açık hava toplantılarında verdi.

Karaman Belediyesi Taziye Evi'nin temelini attı!

Karaman Belediyesi’nin Larende Mahallesi’ne yapacağı, aynı zamanda Sümer ve Yenişehir Mahallesi sakinlerine de yararlanacağı Taziye Evi’nin temeli atıldı. Ertuğrul Çalışkan,”Taziye kültürü büyüklerimizden bize kalan bir miras. " dedi.

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temelini attı. Özdemir, "Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evi projesinin temelini attık." dedi.

Adnan Titizer taziye Haberi

Adnan Titizer taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi Adnan Titizer vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları Titizer'in vefatı üzerine taziye ilanı yayınladı.


Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...