02 / 05 / 2024

Adnan Yıldırım açıklamaları

Adnan Yıldırım açıklamaları

Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım yaptığı açıklamada İzmir'de organize sanayi bölgelerinin (OSB) atıl kapasite çalıştığını belirterek, bunda komşu il Manisa'ya verilen teşviğin etkili olduğunu söyledi

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Binali Yıldırım Haydarpaşa projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Haydarpaşa Garı'yla ilgili projesini açıkladı. Yıldırım, "Öyle alışveriş merkezi, binalar falan yok. Müze, kütüphane şeklinde düzenlenecek" diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım: İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz!

TÜSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, “İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz. Vatandaşlarımıza akan bir trafik vaat ediyorum” ifadelerini kullandı...

Adnan Yıldırım açıklamaları Haberi

Adnan Yıldırım açıklamaları


Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, İzmir'de organize sanayi bölgelerinin (OSB) atıl kapasite çalıştığını belirterek, bunda komşu il Manisa'ya verilen teşviğin etkili olduğunu söyledi. Yıldırım, OSB'lerin atıl kısımları dolana kadar İzmir'e teşvik vermek için çalıştıklarını ifade etti.


Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Kasım ayı olağan meclis toplantısına konuk olan Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, İzmir'i mevcut organize sanayi bölgeleri (OSB) dolana kadar öncelikli yatırım alanı kapsamına alınmasına çalıştıklarını vurgulayarak, "Bu bizim için önemli bir sorun olduğu için olabildiğince çabuk sonuçlandırmak istiyoruz. Çünkü Türkiye'nin birçok yerinde altyapısı tamamlanmış ama komşu teşvik nedeniyle atıl durumda kalması bizi de üzüyor" dedi. Stratejik yatırımlara da İzmir'de çok ilgi olmadığını aktaran Yıldırım, "Çünkü bu yatırımlara 50 milyon dolar sınırı olması sıkıntı yaratıyor. Ar-Ge teşviklerinden yararlanılmak için...