03 / 05 / 2024

Adrasan

Adrasan

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan turizminin gelişmesinde önemli rolü bulunan teknecilerin sorunlarını, geleceğe yönelik planlarını ve beklentilerini konuşmak üzere böyle bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Adrasan'da ağaç kampanyası kapsamında şenlik yapıldı!

ANTALYA'da 125 hektar orman alanının kül olduğu Adrasan'da, facebook üzerinden 'Adrasan için bir ağaç da sen dik' adıyla bir araya gelen Adrasan gönüllüleri, yangının travmasını arkada bırakmak için tatil beldesinde şenlik düzenledi.

Adrasan ve Olimpos'ta imar çalışmaları konuşuldu!

Adrasan Ve Olimpıs'a belediye eli Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçenin turizm bölgesi Adrasan ve Olimpos'taki işletmecilerle bir araya gelerek sorunları dinledi, bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tekirova, Adrasan, Gelidonya Burnu Arası doğal sit alanı ilan edildi!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yer alan Tekirova- Adrasan- Gelidonya Burnu Arası 'nitelikli koruma alanı'  ilan edildi. Bölgenin 'doğal sit-kesin korunacak hassas alan' tesciliyle ilgili idari sürecin ise devam ettiği ifade edildi. 

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Kaçakta sıra Antalya ve İzmir'de!

Kaçak yapılara geçit vermeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla’dan sonra Antalya ve İzmir’e odaklandı. Bakanlık, Antalya’da Kaş, Kalkan, Adrasan, İzmir’de Çeşme ve Urla mercek altına alacak.

Antalya'da kaçak yapılar için yıkım kararı!

İmar Barışı’nda son haftaya girilirken fırsatçıların Adrasan ve Çıralı’yı hedef seçtiği ortaya çıktı. Antalya'da 105 kaçak ağaç bungalov tespit edildi. Kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Antalya Adrasan Barajı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Antalya'nın Kumluca bölgesinde inşa edilen Adrasan Barajı'nda sona gelindi. Baraj ile 6 bin dekar zirai arazide sulu tarım yapılacak.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Kumluca Adrasan sahiline imar uygulaması!

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kumluca ve Adrasan'da evi yanan ailelere yeni konut müjdesi!

Kumluca ve Adrasan bölgelerinde çıkan orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için Başbakanlık'tan 3 milyon 207 bin liralık ödenek çıkarıldı. Ödenekteki 1,5 milyonun konutları tamamen yanan vatandaşlara konut yapmak üzere kullanılacağı öğrenildi.

Antalya Olimpos'taki evler boşaltılıyor!

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi'nde çıkan orman yangını nedeniyle Olimpos mevkisindeki turistik işletmelerde ve evlerde boşaltma işlemi devam ediyor.

Menderes Türel'den Adrasan'a imar ve balıkçı barınağı müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılarak, turizm sezonunun startını verdi. Kumluca’ya 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Türel, Adrasan’a imar planı ve balıkçı barınağı müjdesi verdi.

Adrasan Haberi

Adrasan

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında Adrasanlı tekne sahipleriyle toplantı gerçekleştirildi. Kumluca Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Meclis Üyesi Kudret Acar, Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, S.S. Adrasan, Olimpos, Çıralı Tekne ve Yatçılar Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkaymak ve kooperatif üyeleri katıldı. 


Toplantının açılışında konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan turizminin gelişmesinde önemli rolü bulunan teknecilerin sorunlarını, geleceğe yönelik planlarını ve beklentilerini konuşmak üzere böyle bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Adrasan'ın Kumluca turizminin gelişmesinde önemli bir yeri olduğunu ifade eden Çetinkaya, doğal güzelliklerin yanı sıra, tarih ve kültür miraslarının bulunduğu Adrasan turizminin gelişmesinde teknecilerinde büyük katkısı olduğunu belirtti. 


Çetinkaya şunları söyledi: "Adrasan'da turizmin gelişmesinde sizin katkınız büyüktür. Tabi sizlerde bugünlere kolay gelmediniz, bir...