09 / 05 / 2024

adres Patent Marka ve Patent Danışmanı Gülüzar Kaya

adres Patent Marka ve Patent Danışmanı Gülüzar Kaya

Dokuz sezondur devam eden kitleleri televizyon karşısına bağlayan Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan’ı gayrimenkul sektöründe tescilli marka haline geldi. Sempatik mafya babası diziyle beraber yürüttüğü ticaret hayatında kısa sürede başarıya ulaştı

Marka tescil kurumu 2023'e hazır! Patent ücretleri belli oldu

Türk Patent ve Marka Kurumunca (TÜRKPATENT) 2023 yılına ilişkin uygulanacak ücretlendirme tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sur Yapı 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı!

Türkiye Patent Enstitüsü, Sur Yapı'yı ‘Tanınmış Marka’ statüsüne aldı. Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

İzmir Marka 333 adres bilgileri!

Özdeker İnşaat imzası taşıyan proje daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. İzmir Marka 333 adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor.

Mobilya sektöründe patent başvuruları arttı mı?

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri, patent, marka tescil ve faydalı model başvurularının önemini kavramış bir şehrimiz. Üretime büyük değer katan bu konulardaki büyümeyi devam ettirmek gerek.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

Adres Patent, Sakarya'da şube açacak!

Adres Patent, Türkiye genelindeki 5. şubesi olan Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Sakarya'da açacak. Adres Patent Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nün açılışı, 9 Ekim Cuma günü Sakarya'da gerçekleştirecek.

Marka Rezidans adres bilgileri!

Sur Yapı imzalı Marka Rezidans projesinde daireler 330 bin TL'den başlıyor. Proje 26 ve 21 katlı kule 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor."Marka Rezidans adres bilgileri" haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Destek Patent’in AKUT için yaptığı tanınmış marka başvurusu kabul edildi!

Türkiye’nin lider patent ve marka tescil firması Destek Patent’in, AKUT Arama Kurtarma Derneği için Türk Patent Enstitüsü’ne yaptığı “Tanınmış Marka Statüsü” başvurusu kabul edildi.

Kaan Dericioğlu: Patent konusunda dolandırıcıların yeni hedefi Türk markaları!

Türkiye’nin dünyada en hızlı markalaşan ülkelerden biri olduğuna dikkat çeken Ankara Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Dericioğlu, yurt dışı kaynaklı marka ve tasarım tescili dolandırıcılarının Türk markalarından haksız yere para talep ettiklerini belirt

Destek Patent 9. şubesini İstanbul Merter’de açtı!

Türkiye’nin önde gelen patent ve marka tescili vekil kuruluşlarından olan Destek Patent, şube sayısını artırarak büyümesini sürdürüyor. İstanbul Merter’de yeni ofisini açan Destek Patent müşterilerine hizmet vermeye başladı...

Destek Patent Konya’nın 10 yıllık markalaşma analizini yaptı!

Türkiye’nin lider patent ve marka tescil firması Destek Patent, tarım ve endüstri alanında önde gelen illerimizden Konya’nın markalaşma ve tescil alanında son 10 yılda geldiği noktayı kapsamlı bir analizle değerlendirdi.

Süleyman Onatça: Kentlerde patent ve marka başvuru sayısı iki katına çıkmalı!

Türkiye’nin ilk 10 ekonomi arasına girmesinin patent başvurusu yapmamış kentlerle zor olacağına işaret eden TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, “KOBİ’lerimizin patent ve marka başvuru sayısını iki katına çıkarmak zorundayız” dedi...

Lazzoni Mobilya, Türk Patent Enstitüsü tarafından Tanınmış Marka olarak tescillendi!

Ankara'da üretim yapan ve hem yurtiçi hem de yurtdışında mağazaları bulunan Lazzoni Mobilya, Türk Patent Enstitüsü tarafından tanınmış marka statüsüne layık görüldü

adres Patent Marka ve Patent Danışmanı Gülüzar Kaya Haberi

adres Patent Marka ve Patent Danışmanı Gülüzar Kaya

Kurtlar Vadisi markasıyla anılan Güllü Erhan şimdilerde Ataşehir’de hizmet verdiği emlak bürosuyla kendinden söz ettiriyor. Diziyle beraber yürüttüğü ticaret hayatında güler yüzlü ve çalışkan ekibiyle hızla yükselen Erhan Ufak şimdiler de sektörün aranan isimlerinden oldu.

Tanınmış biri olmanın ticaret sektöründe avantaj olduğunu söyleyen Güllü Erhan; “Daha yolun başında olmamıza rağmen Kurtlar Vadisi sayesinde yakaladığımız şöhret, ticari hayatımızda da etkili oldu. Tabii ki şu an Kurtlar Vadisi’nden bağımsız bir iş yapıyorum. Ancak kendi markamla dahi sektörde varlık göstersem, insanlar beni Güllü Erhan olarak biliyor. Öyle şeylerle karşılaşıyorum ki insanlar sizi aileden biri olarak görüyor ve direkt bir samimiyet yakalıyor. Türk ticaret kültüründe yer alan ve alış verişte bulunacak insanlarda refleks olan tanıdıkla çalışma durumu bizim lehimize oldu. Bizde bu avantajı güler...