06 / 05 / 2024

ADÜAŞ Kütahya satılık gayrimenkul

ADÜAŞ Kütahya satılık gayrimenkul

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kütahya'daki 31 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

ADÜAŞ, Kütahya'daki 140 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kütahya'da bulunan 140 gayrimenkulü özelleştiriyor.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Kütahya'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 240 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın satışı 9 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Çeşme Folkart Ardıç satılık daire!

Folkart Ardıç projesi İzmir Çeşme'de Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede satılık daire fiyatları 301 bin eurodan başlıyor...

Adıyaman'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi'nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsası 4 milyon 101 bin 824 TL bedel ile icradan satışa çıkıyor.

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Kütahya'da 3.5 milyon TL'ye satılık bina!

Kütahya 1. İcra Dairesi, Kütahya İli Merkez İlçesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 516 bin TL olarak belirlendi.

ADÜAŞ Kütahya satılık gayrimenkul Haberi

ADÜAŞ Kütahya satılık gayrimenkul

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Maliye Hazinesi adına kayıtlı Kütahya Merkez İlçesi Parmakören Mahallesi'ndeki 31 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. Gayrimenkuller için son başvurular 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 17.00’de alınacak.

TAŞINMAZLAR “SATIŞ” YÖNTEMİ İLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden:

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) tarafından Maliye Hazinesi adına kayıtlı yukarıdaki tabloda belirtilen taşınmazların her biri ayrı ayrı 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde “açık artırma usulü” uygulanmak suretiyle “satış” yöntemi ile özelleştirilecektir. Taşınmazların her biri için İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı bedeli 200.-(ikiyüz) TL ve İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanının bedelinin ödenerek teslim alınması için son tarih, 10.05.2018 (son başvuru tarihi) Perşembe günü saat...