27 / 05 / 2024

Advantage Conference

Advantage Conference

İngiltere’nin en büyük bağımsız seyahat acenteleri ağı Advantage Travel Partnership üyelerinin bir araya geleceği Advantage Conference, 14-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’da gerçekleşecek.

HSBC’den bayram öncesi sevindirecek haber! Ay sonuna kadar bu parayı alın!

HSBC, Advantage müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenlediğini ve kampanya kapsamında 300 TL NakitPuan hediye edileceğini duyurdu. Kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini açıklayan HSBC, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

Advantage kredi kartı olanlar bu habere çok sevinecek! Hesabınıza tam bu kadar para yatacak!

Bankalar ardı ardına yeni kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler kazanmayı hedefliyor. Bu kapsamda, HSBC de resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla yeni bir kampanya düzenlediğini ve kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin hesabına 300 TL yatırılacağını paylaştı.

ABD'de tüketici güveni 9 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de Conference Board Tüketici Güven Endeksi, Nisan ayında aylık bazda 2,7 puan azaldı ve 101,3'e indi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

İngiltere turizminin gündemi Sea Garden’da belirlenecek!

İngiltere’nin en büyük bağımsız seyahat acenteleri ağı Advantage Travel Partnership üyelerinin bir araya geleceği Advantage Conference, 14-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’da gerçekleşecek.

Advantage Properties International'dan Hotel Apartments sistemi!

ULUSLARARASI emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra'da çalışmalarına başlayan API Türkiye'de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere 'Hotel Apartments' sistemini uyguluyor..

ABD'de tüketici güveni son 7 yılın zirvesinde!

Tüketici eğilimlerini ölçen Conference Board'un bugün açıklanan verilerine göre, ABD'de Tüketici Güven Endeksi ekimde bir önceki aya kıyasla 5,5 puan artarak 94,5 oldu.

Petrol devleri İstanbul'a geliyor!

Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı,bu yıl 14-17 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Advantage Properties International Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advantage Properties International Emlak Yatçılık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Elektrik İthalat İhracat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Apaydın, Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Tura Turizm “En İyi Tur Operatörü” ve “En Yenilikçi Tur Fikri” ödülü aldı!

TURA Turizm, dünyanın kruvaziyer alanında en saygın kuruluşları arasında yer alan Royal Caribbean Cruises (RCCL) tarafından organize edilen 2014 Tour Operators Conference kapsamında verilen beş ödülün, ikisinin sahibi oldu...

Advantage Conference Haberi

Advantage Conference

Konferansın bu yılki ana teması teknoloji; ana konuşmacıları ise teknolojinin beyin ve işgücü üzerindeki etkileri konusunda araştırmalar yapan bilim insanı Susan Greenfield, Wired UK Yazı İşleri Müdürü David Rowan ile yazar, gazeteci ve siyaset yorumcusu Jeremy Paxman...


İngiltere’nin en büyük bağımsız seyahat acentesi ağı Advantage Travel Partnership üyeleri, her yıl bir yandan sektörün gündemini ve geleceğini ele aldıkları, diğer yandan müşterilerine tavsiye ettikleri farklı tatil mekanlarını deneyimledikleri Advantage Conference için bir araya geliyor. Turizm profesyonelleri bu yıl sektörün gündemini Türkiye’de Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’da belirleyecek.


14-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek konferansta turizm sektörünün fikir önderlerinden Paul Tilstone ve Timothy O’Neil-Dunne deneyimlerini paylaşırken, easyJet, Willis, Hallmark gibi turizm ile bağlantılı sektörleri temsil şirketlerden yöneticiler çeşitli sunumlar yapacak.


Gündem: Teknoloji


Disiplinlerarası yaklaşımı sayesinde...