20 / 05 / 2024

afet konutları ulaşım

afet konutları ulaşım

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'de yaptığı konuşmada 74 yılından bu güne kadar, süren bir hikaye ve hukuki sıkıntısı bittiği anda, hızlı bir çalışma bir yılda 48 konutun teslim edildiğini söyledi.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Afet konutlarında son dakika müjdesi! Bu yıl teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 40 bin afetzedenin ev ya da iş yerlerine kavuşturulduğunu belirterek, yıl sonuna kadar bütün afet konutlarının tesliminin yapılacağını dile getirdi.

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Ayvacık'ta afet konutları inşaatında ‘virüs önlemi’!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, “Afet konutları projesinde inşaat faaliyetleri, Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Kamunun konut sektörü yatırımlarında 'aslan payı' afet konutlarının!

Kamuda bu yıl konut sektöründe 95 proje için 454 milyon 944 bin liralık yatırım yapılması planlanıyor. Kamunun konut sektörü yatırımlarında "aslan payı" afet konutlarının oldu.

Afet konutlarının yapımı devam ediyor!

AFAD, afetlerde zarar görenler için konut inşa ediyor. 2018'de bin 80 aile konut sahibi oldu. İlk iki yıl herhangi bir ödemesi bulunmayan AFAD Afet Konutları'nın teslim edilmesinden sonraki üçüncü yıldan itibaren ödemeler aylık olarak yapılıyor.

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

Bitlis'teki afet konutlarının tapu sorunu çözülecek!

Bitlis'te halk bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda afet konutlarının tapu sorununun çözümü için harekete geçildiği belirtildi.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

afet konutları ulaşım Haberi

afet konutları ulaşım

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'de yaptığı konuşmada: "Çok acı bir hikaye, 74 yılından bu güne kadar, süren bir hikaye ve hukuki sıkıntısı bittiği anda, güçlü bir iktidar, hızlı bir çalışma bir yılda teslim edilen 48 konut. Aslında bu hızı alkışlamak lazım 74'ten bu güne size sıkıntı yapanlara mı bir şey demek lazım bilmiyorum ama bitiş iyi olmuş ya Allah Razı olsun, emeği geçenlerden. 

Allah afatından saklasın diye bizim buralarda bir dua vardır. Adı üzerinde afat o acı onlara yeter evet 83 bin liraya binayı mal etmekte gerçekten belediye başkanı olarak beni mutlu ediyor umutlandırıyor. Çünkü Artvin'imizde konut ciddi bir sorun. Henüz erken bunu söylemek ama TOKİ konutlarımız vardı ya 500 tane 250 artı 250 konuta yer bulamıyorduk. nşallah 45 dönümlük yer...