30 / 04 / 2024

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması projesi kapanışş

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması projesi kapanışş

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Osmaniye’nin afet sonrası imar planı hazır

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentin yeniden imarı için yapılan projede sona gelindiğini kaydeden Başkan Kara; "Şehrimizi sağlam adımlarla geleceğe taşıyacak imar planımızı yaptık. Bu çalışmayı en kısa zamanda gerçekleştirerek Osmaniye’yi güzel bir hale kavuşturacağız” dedi.

DASK gidiyor yerine Zorunlu Afet Sigortası ZAS geliyor!

17 Ağustos 1999 yılında yaşanan büyük Marmara depremi sonrasında yaptırılması zorunlu hâle gelen DASK’ın yerine zorunlu afet sigortası ZAS geliyor.  Peki ZAS neleri kapsayacak? ZAS ne zaman uygulanmaya başlanacak?

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Merkez Bankası'ndan faiz kararı sonrası ilk adım! Sadeleşme başladı...

Merkez Bankası, mevcut mikro- ve makroihtiyati kapsamının, etki analizlerine dayanarak ve kademeli bir anlayışla sadeleştirileceğini belirtti.

Faiz kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama! İstikrar ve güven vurgusu yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Merkez Bankası faiz artırımına ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Bakan Şimşek, istikrar ve güven vurgusu yaptı. İşte Bakan Şimşek'in açıklaması...

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Piyasalar seçim sonrasında hareketlenmeye başladı. Döviz kurlarında bugün rekor rakamlar görüldü. Euro ilk kez 23 TL seviyesini aşarak 24 TL'ye tırmanmaya başladı. Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Seçim sonrası Merkez Bankası’ndan yumuşamaya ilk kez yeşil ışık!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) üst düzey bankacılarla toplantı yaptı. Toplantıda bankacılar belki de ilk kez dü­zenlemelerde yumuşama talep­lerine TCMB’den olumlu geri dönüş aldı.

İslam Memiş'ten seçim sonrası ilk yorum: 'Borsaya giriş yapan..."

Altın Piyasaları Uzmanı ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş, Twitter'dan bir açıklamada bulunarak seçimden önce borsaya giren kişilerin kazandıklarını söyledi. İşte İslam Memiş'in açıklaması...

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin ardından konut fiyatlarının yükseleceği kaydedildi. Gayrimenkul sektöründe 2023’ün ilk dört ayında birçok sebep yüzünden düşen satışların, seçim sonrası dönemde yükselebileceğini ifade eden uzmanlar, fiyatların yüzde 40’a kadar yükselebileceğini belirtti

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması projesi kapanışş Haberi

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması projesi kapanışş

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini söyledi. 


İstanbul Kalkınma Ajansı 2014 yılı afetlere hazırlık mali destek programı, Afet Sonrası İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASIMKA) projesi kapanış programı Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 


Afet Sonrası İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) kapanış programına İlçe Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye Deprem Vakfı koordinatörü Süheyla Sezan, Afet Gönüllüleri Vakfı Başkanı Sencar Aziz ve afet gönüllüleri katıldı. 

İstanbul Kalkınma Ajansı 2014 yılı afedere hazırlık mali destek programı kapanışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç önemli açıklamalarda bulundu. 


2004 yılında göreve geldiklerinde Kentsel Dönüşüm projesini hayata geçirerek eski ve çürük binaların yerine sağlam binalar yapıp Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini belirten Başkan Kılıç "Şuana...