17 / 05 / 2024

Afgan Babayev

Afgan Babayev

Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vıvadı Mursalov, Kamran Bagıyev, Afgan Babayev ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Ev sahibine borcu olan yabancı uyruklu kiracı firar etti! 

Bolu'da 15 gündür telefonlara bakmayan kiracı Afgan Abed E'ye ev sahibi ulaşamadı ve bunun üzerine eve giden ev sahibi kiracının firar ettiğini gördü.

İstanbul'da bir esnaf anlattı: Mal sahibim Afgan, 5 bin TL kira veriyorum!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partisinin İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu’nun esnaf ziyaretinde bir esnafla diyaloğu sosyal medyanın gündemine düştü. 

TOKİ Kayabaşı projesindeki 3+1 daireleri Suriyeliler kaptı!

Son dönemlerde çok sayıda Suriyeli ve Afgan’ın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına alındığı gündeme bomba gibi düşerken, TOKİ projeleriyle de ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

İstanbul'da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

İstanbul'da sahibinden verilen bir ilan tartışma konusu oldu. Son dönemde artan göç dalgası nedeniyle sayıları hızla artan Suriye ve Afgan göçmenler 250 bin dolara konut satın alıp ev sahibi olabiliyor. İşte o göçmenler şimdi Türklere kiralık daire vermiyor.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nasrulla Babayev, Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Yabancıların konutta ilk tercihi Türkiye!

Türkiye'de özellikle Afgan vatandaşları tarafından konut yatırımları 5 yıldır artmaya devam ediyor. Özellikle oturum izni almak için ev alan vatandaşların sayısı 2021'nin ilk aylarında bir hayli arttı. 

Siyahdeniz Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Siyahdeniz Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 24 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Sarkhan Babayev tarafından kuruldu.

Gta Enerji İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Gta Enerji İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Jeyhun Babayev tarafından kuruldu. 

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Afgan Hasanov tarafından kuruldu. 

Esar Reklam İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Reklam İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anar Babayev ve Esmira Hasanova ortaklığında kuruldu. 

Afgan Babayev Haberi

Afgan Babayev

Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vıvadı Mursalov, Kamran Bagıyev, Afgan Babayev ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta  Fatih, Aksaray Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu. 


Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...