18 / 05 / 2024

afken inşaat Loft İncek projesi

afken inşaat Loft İncek projesi

108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Projede fiyatlar 300 bin TL’den başlıyor. Peki Loft İncek projesi ne zaman teslim?

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Antalyalı doktor Mehmet Tongal inşaat sektörüne atıldı!

Antalya'da yaşayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Tongal, inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Tongal, Konyaaltı'nda inşa ettikleri Gloria Loft Evleri hakkında bilgi verdi.

A LOFT Bornova projesinin inşaatı hızlandı!

İzmir'in iş ve yaşam merkezi Bornova'da hayata geçirilen A LOFT Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor. Projede 56 adet 1 + 1 daire yer alıyor.

Akfen İnşaat yeni projesiyle Bodrum'da yükselecek!

Akfen inşaat olarak bir dönem Emlak Konut ile önemli konut projelere imza attıklarına değinen Akın, şöyle devam etti: "Levent, İncek gibi projelerimizde olduğu gibi Loft markasıyla yola devam edeceğiz.'

Akfen İnşaat Loft İncek fiyat!

Akfen İnşaat Loft İncek fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje toplam 1.199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden oluşuyor.

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Isparta'ya Afken holding tarafından yapılan 755 yatak kapasiteli Isparta şehir hastanesinin hafriyatı alınmasına rağmen projenin halen daha belediyeye ulaştırılmadığı ve inşaat ruhsatının alınmadığı öğrenildi.

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı!

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı. 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor.

İncek Loft projesi Akfen İnşaat imzası ile Ankara'da yükseliyor!

Akfen İnşaat, İstanbul'daki loft konseptini Ankara'ya taşıdı. Akfen'in patronu Akın, "İncek Loft projemiz en az yüzde 32 prim yapacak" dedi. Proje 279 bin metrekare inşaat, 200 bin metrekare satılabilir alana sahip.

Maritza İnşaat Loft Sarıyer Evleri! Teslimler 1.5 yıl sonra!

Maritza İnşaat Loft Sarıyer Evleri kapsamında daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Maritza İnşaat Loft Sarıyer fiyat!

Maritza İnşaat Loft Sarıyer fiyat bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. 330 konutun inşa edileceği Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde konutlar 1,5 yıl sonra teslim ediliyor...

Maritza İnşaat Loft Sarıyer vaziyet planı!

Maritza İnşaat Loft Sarıyer vaziyet planı daha yayınlanmadı. Maritza İnşaat Loft Sarıyer projesi 2 etap halinde inşa ediliyor...

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

afken inşaat Loft İncek projesi Haberi

afken inşaat Loft İncek projesi

108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor. 


Loft İncek Ankara projesinde parti evi, spor sahaları, sinema salonu, gözlem evi, fitness merkezi, yürüyüş yolu, alışveriş kanyonu, pony club, kapalı havuzu, hobi atölyesi gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Projede ödemeler yüzde 10 peşinatta; 18 ay sonra ara ödeme veya kalan yüzde 20'si taksitle, yüzde 30'u ara ödemeyle, yüzde 40'ı ise teslimden sonra olacak şekilde yapılıyor.


Loft İncek projesi ne zaman teslim?

Akfen İnşaat Loft İncek projesinin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Daire alanlarının 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösterdiği İncek Loft Evleri ’nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6,5+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 300 bin TL’den başlıyor.


İncek Loft ulaşım

 Hacılar mahallesi 986/1...