04 / 05 / 2024

afşin elbistan a termik santrali ihale

afşin elbistan a termik santrali ihale

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santral İşletmesi'nde yapılacak olan yenileme çalışmaları için ihale ilanı yayınladı. Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap kura çekilişi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Kahramanmaraş Afşin 2. Etap projesindeki konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Afşin Aykanat: Yeni dönemde de desteğimizi sürdüreceğiz!

Roya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Aykanat, "Roya Yapı olarak hükumetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı satış performansımızla desteğimizi sürdüreceğiz" dedi...

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Afşin Aykanat kimdir?

Roya Yapı kurucularından Yüksek Mimar Afşin Aykanat kimdir? Afşin Aykanat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.

Anıtkabir'in imara açılması diye bir konu yok!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anıtkabir'in imara açıldığı söylemlerine cevap verdi. Bozdağ, "Anıtkabir'in imara açılması diye bir konu yok'' diye konuştu.

Kervansaray'ın Bodrum'daki otelinin ihalesinin feshi için dava açıldı!

Kervansaray Grubu’nun Bodrum’daki otelinin icra ihalesinin feshi için dava açıldı. Davada, bir dizi iddia gündeme geldi.

afşin elbistan a termik santrali ihale Haberi

afşin elbistan a termik santrali ihale

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin - Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğünden:

Müdürlüğümüz ihtiyacı olan hizmet alımı Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü Maddesinin (G) Bendi Kapsamında Yapacağı Mal Ve Hizmet Alımları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


1 - İdarenin

a) Adresi                                                :  Çoğulhan Mahallesi 46500 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

b) Telefon ve faks numarası                   :  344 524 22 04 - 344 524 22 02

c) Elektronik Posta Adresi        ...