19 / 05 / 2024

Afşin-Elbistan Santrali son durum

Afşin-Elbistan Santrali son durum

13 yılı bulan yargı sürecinin ardından Afşin-Elbistan A Termik Santrali’nin 20 yıllığına ERG Elektrik’e devrini öngören anlaşma imzalandı. Bakanı Yıldız 20 yıllık imtiyaz hakkıyla beraber 3.6 milyar dolarlık yatırım yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin'e kazandırılacak millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

Konya Hadim TOKİ sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ'nin Konya Hadim projesi toplamda 42 adet daireden meydana geliyor. Konya Hadim TOKİ sözleşmeleri için bugün son gün...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları için bugün son!

Kura çekilişinin 20 Kasım'da yapılacağı Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları için bugün son. Projede fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor.

Apple Campus 2 inşaatında son durum ne?

Yapımında neredeyse sona gelinen Apple Campus 2 için yeni drone görüntüleri yayınlandı ve inşaatın son durumu hakkında bilgi verildi. İşte Apple Campus 2!

TOKİ Konya Hadim sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ Konya Hadim projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 10 Ekim 2016 tarihi itibariyle başladı. TOKİ Konya Hadim Konutları sözleşmeleri için bugün son gün.

Kahramanmaraş Afşin'in alt yapısı yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son!

Toplam 46 adet konutun kurasız şekilde satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 TL'den başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son gün.

Hendek Ortaköy Köprüsü inşaatında son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden çalışmaları değerlendirdi. Zeki Toçoğlu, köprünün inşaatındaki son durumu anlattı.

Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri için acele kamulaştırma!

2016 yılı yatırım programında yer alan “Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Projesi” kapsamındaki Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için bugün son!

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için bugün son. Daire fiyatlarının 157 bin 500 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ İvrindi başvuruları için yarın son!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışa sunulduğu TOKİ İvrindi başvuruları için yarın son. Projede daire fiyatları 111 bin 750 liradan başlıyor.

Afşin-Elbistan Santrali son durum Haberi

Afşin-Elbistan Santrali son durum

13 yılı bulan yargı sürecinin ardından Afşin-Elbistan A Termik Santrali’nin 20 yıllığına ERG Elektrik’e devrini öngören anlaşma imzalandı. Bakanı Yıldız 20 yıllık imtiyaz hakkıyla beraber 3.6 milyar dıolarlık yatırım yapılacağını söyledi.


13 yılı bulan yargı sürecinin ardından Afşin-Elbistan A Termik Santrali ve kömür işletmesinin 20 yıllığına ERG Elektrik A.Ş.’ye devrini öngören anlaşma imzalandı. Elbistan ve Afşin ilçelerine doğalgaz arzını sağlayacak sözleşme töreni için bölgeye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Afşin-Elbistan A Termik Santrali’nin rehabilite edilmesi ile alakalı 13 yıl süren mahkeme kararları vardı. Ve şimdi imtiyaz hakkı sözleşmesi ile beraber biz buranın da anlaşmasına imza koyduk. Bunun için de buraya tekrar gelinecek. Burada hangi şahıs olursa olsun burada hizmetleri devam ettirecek. Afşin-Elbistan A Termik Santrali’nin 20 yıllığına...