28 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin ilçesinde önemli bir yatırımı gerçekleştiriyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; şehrin tüm ilçelerine “Millet Konağı” ve “Millet Bahçesi” konseptiyle kazandırılan sosyal alanlardan birisi de Afşin’de hayata geçiriliyor.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplamda 68 bin metrekare alan üzerine kurulacak devasa tesis, ilçenin merkezinde bulunan Afşinbey Caddesi bitişiğine yer alıyır. Ağırlıkla yeşil alanların bulunacağı tesiste, bölgenin coğrafyasına uygun pek çok bitki ve ağaç türü yer alacak. Bisiklet ve yürüyüş yolları, skate park, spor sahaları, oyun grupları, kafe gibi birçok sosyal donatıyı içinde yer alacak rekreasyon alanı, ilçenin önemli bir ihtiyacını giderecek. Zemin hazırlıkları ve kazılarla düğmeye basılan projede, yürüyüş yolları, bitkilendirme çalışmaları ve montajlar da kısa süre içinde başlayacak.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön