29 / 04 / 2024

Afyon Biyogaz Tesisi

Afyon Biyogaz Tesisi

19 Milyon Liralık dev tesisin imzaları atıldı.Tavuk Gübresinden Elektrik Üretecek Dünyanın En Büyük 6 MW 'lık Afyon Biyogaz Tesisi İçin İmzalar Atıldı.

Afyon Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temeli atıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde inşa edilecek olan Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Biyogaz Tesisi arazisi özel firmaya ihale edildi!

Tesisin kurulumu için ayrılan 3 buçuk milyon lira ile gerekenin yapılamayacağının anlaşılması üzerine güneş enerjisi üretimi yapmak için 25 yıllığına iki firmaya devlet arazisi kiralandı.

Kırşehir'e biyogaz tesisi kuruluyor!

Kırşehir'de 50 bin canlı hayvanı barındıran mandıralar bölgesine biyogaz tesisi kurulacak. Tesisin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi açıldı!

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Ankara Biyogaz Üretimi Ve Kojenerasyon Tesisi ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Ankara İli, Çubuk İlçesi'nde yer alan Albe-1 Biyogaz Üretimi, Gübre İşletme Ve Kojenerasyon Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Afyonkarahisar Susuz'da bulunan Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı Projesinin yapılamasına ilişkin ÇED toplantısı 16 Şubat 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Gaziantep Oğuzeli'de Biyogaz Tesisi kurulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuzeli ilçesi Gündoğan köyüne “Biyogaz Tesisi” kuracak. Tesisler 1 MW kurulu gücünde yapılacak.

GBC İnşaat 20 yılda 810 proje yaptı!

GB Grup çatısı altında yer alan GBC İnşaat, endüstriyel yapı, konut, sosyal tesis, sanayi sitesi, ticari yapı, hayvan çiftliği, tahıl depoları, arıtma ve geri kazanım tesisleri ile biyogaz tesisi gibi birçok farklı alanda 20 yıl içinde 810 projeye imza at

Konya'da 3 bin 500 konut enerjisini karşılayacak biyogaz tesisi kurulacak!

Konya Yumurta Üreticileri Birliği (Konya YUM-BİR) ile Konya Biyogaz Elektrik Üretim AŞ arasında imzalanacak protokolle kurulacak 9.6 MW kapasiteli biyogaz tesisinde, tavuk gübresinden elektrik ve organik gübre üretilecek.

Afyon Biyogaz Tesisi için imzalar atıldı!

19 Milyon Liralık dev tesisin imzaları atıldı.Tavuk Gübresinden Elektrik Üretecek Dünyanın En Büyük 6 MW 'lık Afyon Biyogaz Tesisi İçin İmzalar Atıldı.

Kepez'de köylüler biyogaz enerji elektrik tesisini istemiyor!

DTO Şube Başkanı, 3 köyün ortasındaki alanda hayvan gübresi ve gıda artıklarından biyogaz enerji elektrik üretim tesisi kurmaya çalıştı. "Sondaj suları kirlenecek ve kötü koku olacak" diyen köylü tesise karşı adeta savaş başlattı.

Avrupa'nın en büyük çöp biyogaz tesisi İstanbul'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSTAÇ A.Ş Enerji Yönetimi Şefi Fırat Sarp, Avrupa ' nın en büyük çöp biyogaz tesisinin İstanbul ' da olduğunu söyledi...

Afyon İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin enerji ihtiyacı güneşten karşılanacak!

Afyonkarahisakr Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin enerji giderini karşılamak için enerjisini güneşten alacak sistem kurmak için proje hazırladı. Belediyes proje için Zafer Kalkınma Ajansı'ndan 726 bin lira hibe destek alacak.

Afyon Biyogaz Tesisi Haberi

Afyon Biyogaz Tesisi

İkbal Termal Otel'de gerçekleştirilen imza törenine Vali Hakan Yusuf Güner'in yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gıda Tanm ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Lütfü Akgün, ATSO Y önetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri ile Biyogaz Elektrik Anonim Şirketi üyeleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, 2009 yılından bu yana yapılan çalışmaların bugün sonuca ulaştığını ve bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Çoban, İl Müdürleri, Oda Başkanları ve tüm davetlilere teşekkür etti. Afyonkarahisar Biyogaz Elektrik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Evliyaoğlu...