02 / 05 / 2024

Afyon Bovadin kentsel dönüşüm son durum

Afyon Bovadin kentsel dönüşüm son durum

Bolvadin Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerinin 2'ncisi TEDAŞ karşısındaki bölgede devam ediyor. Bolvadin'in kentsel vizyonuna paralel olarak hazırlanan projelerin uygulanmaya başlanması memnuniyetle karşılanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Afyon Bovadin'de dönüşüm devam ediyor!

Bolvadin Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerinin 2'ncisi TEDAŞ karşısındaki bölgede devam ediyor. Bolvadin'in kentsel vizyonuna paralel olarak hazırlanan projelerin uygulanmaya başlanması memnuniyetle karşılanıyor.

Afyon Bolvadin'deki 2. kentsel dönüşüm projesi başladı!

Bolvadin Belediyesinin büyük önem verdiği ve ilk örneğini geçen yıl gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm’de 2. projenin uygulanmaya başlandığı belirtildi.

Afyon'da kentsel dönüşüm planlama aşamasında!

Belediye Başkan Yardımcısı Afyer Örten, şehrin iki bölgesinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmasının planlama aşamasında olduğunu söyledi. Örten, planlamanın en kısa sürede tamamlanması için cansiperane çalışıldığını vurguladı.

Afyon Çay'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Çay ilçe merkezindeki hasarlı, görüntü kirliliği yapan ve çökme tehlikesi olan eski tarihi değeri olmayan yapıların kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılmasına başlandı.

Afyon Sandıklı'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçe merkezindeki hasarlı, görüntü kirliliği yapan ve çökme tehlikesi olan eski ve tarihi değeri olmayan yapıların kentsel dönüşüm projesi kapsamına da uygun şekilde yıkılmasına başlandı.

Afyon Dinar'da kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Dere Mahallesi'nin ilçenin en geri bırakılmış mahallesi olduğunu gözlemlediğini belirten Köksal, acilen mahallede kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Afyon kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

KENTSEL dönüşüm projesi kapsamında Dinar Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımı belediye ekip ve iş makineleri tarafından devam ediyor.

Afyon Dinar kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Dinar Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımı belediye ekip ve iş makineleri tarafından devam ediyor.

Afyon'da 2 bin 198 bina kentsel dönüşüme girecek!

Afyonkarahisar'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli bölge ilan edilen iki bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak.

Afyon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Afyonkarahisar'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli bölge ilan edilen iki bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak. Mısri Cami ve İmaret Cami çevresi olarak adlandırılan alanda toplam 2 bin 198 bina kentsel dönüşüm dolayısıyla yıkılacak.

Kartal kentsel dönüşümde öncü!

Kartal Afyon Kale Spor Derneği'ni ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, yerinde dönüşüm, deprem dönüşümü ve kentsel dönüşümde Kartal Belediyesi'nin öncü olduğunu da belirtti.

Afyon'da kentsel dönüşüm için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Suçıkan Mahallesi'ne yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını, TOKİ ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çok lüks binaların yükseleceğini söyledi.

Afyon Bovadin kentsel dönüşüm son durum Haberi

Afyon Bovadin kentsel dönüşüm son durum

 Bolvadin Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerinin 2'ncisi TEDAŞ karşısındaki bölgede devam ediyor. 


Bolvadin'in kentsel vizyonuna paralel olarak hazırlanan projelerin uygulanmaya başlanması vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. İlkini Gillak Pasajında gerçekleştirdiğimiz dönüşüm projesinin ikincisinin uygulandığı TEDAŞ karşısındaki bölgede ekonomik ömrünü tamamlamış, hasar görmüş, kullanılamaz duruma gelmiş binaların yıkılarak, yerine çok daha işlevli, görselliği ile kente uygun ve modern binalar yapılacak. Mülkiyet sahipleri ile anlaşmalı olarak yapılan çalışmaların önümüzdeki iki yıl içerisinde yoğun bir şekilde devam edeceği Belediye Başkanı Fatih Kayacan tarafından açıklanmıştı. 


Afyon Gazete...