18 / 05 / 2024

Afyon GHSİM

Afyon GHSİM

Yapımı tamamlanan Spor Komplesi’ne taşınma sürecini tamamlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) yeni hizmet binasında çalışmalarına başladı.

Çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bu ilanları kaçırmayın!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutları 22 Kasım'da satışa çıkarıyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Afyon'daki TOKİ konutlarının taksit ve faiz oranları mecliste!

Afyon'da TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi 17 Kasım'da!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Afyon GHSİM Haberi

Afyon GHSİM

Afyonkarahisar’a yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’ne taşınma sürecine geçtiğimiz günlerde başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü taşınma işlemlerini tamamladı. Yeni hizmet binasında çalışmalara başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önceki telefon numarasını, faks numarasını ve mail adresini tekrar kullanmaya başladı.

Daha önce kullanılan iletişim bilgilerinin geçerli olduğunu yazılı açıklamayla duyuran GHSİM, Dörtyol Mahallesi Turgut Özal Caddesi No 30/6 Afyonkarahisar olarak adresini de bildirdi. GSHİM yaptığı açıklamada telefon numarasının 0272 213 90 00-01-02-03 ve Faks numarasını 0272 212 22 07 açıkladı.


Afyon...