22 / 07 / 2024

afyon Hisar Parkı

afyon Hisar Parkı

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, belediye bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Park ve mesire alanlarındaki oyun alanlarının tamirat ve tadilat işlemleri, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalar hızla devam ediyor...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

ÖİB Afyon'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Afyon ili Şuhut ilçesi Hisar Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

İBB'den Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı açıklaması!

İBB, Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldığı ve ağaçların kesileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Şereflikoçhisar'ın en büyük parkı büyükşehirden!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şereflikoçhisar’da, E-90 Karayolu kenarında, uzun yıllar boyunca atıl durumda bulunan ve kaçak hafriyatçıların döküm noktası haline gelen alana ilçenin en büyük parkını yaparak, yemyeşil hale getirdi.

Afyon'daki Hisar Belediyespor Stadyumu onarılıyor!

AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut İlçesi'nde, Hisar Belediyespor Stadyumu'nda onarım çalışmaları devam ediyor. Hisar Belediyespor'un daha iyi koşullarda antrenman ve maç yapması amacıyla yürütülen çalışmaların, futbol sezonu açılmadan tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Kiğılı Park Afyon AVM'de mağaza açtı!

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.

Ankara Şereflikoçhisar'da ahşap büfeler inşa edildi!

Şereflikoçhisar'da Atatürk Parkı yanına belediye tarafından ahşap büfeler yaptırıldı. Şereflikoçhisar'ın estetik bir görüntüye ihtiyaç duyduğu ve modern bir şehir olması gerektiği için ahşap büfeler yapıldığı belirtildi.

Park Afyon AVM törenle açıldı!

Yatırımını Ece Grup Türkiye'nin üstlendiği ve Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Park Afyon AVM düzenlenen törenle açıldı.

Park Afyon AVM açıldı!

Afyonkarahisar'da Park Afyon Alışveriş Merkezi'nin (AVM) açılışı yapıldı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün ise AVM'nin öncelikle tüm yatırımcılara ve esnaf çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

afyon Hisar Parkı Haberi

afyon Hisar Parkı


Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, belediye bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.


Bozkurt, belediye bünyesindeki birimleri ziyaret ederek birim amirleri ile birlikte yapılan çalışmalarla ilgili çeşitli incelemelerde bulundu. Belediye tarafından yaz mevsiminin de gelmesiyle beraber özellikle park ve bahçe çalışmaları, çevre düzenlemesi ve bir takım tadilatların yapımına hız verildi. İlçe merkezinde bulunan Hisar Parkı, Cumhuriyet Parkı ve Yalı Parkı başta olmak üzere diğer park ve mesire alanlarındaki oyun alanlarının tamirat ve tadilat işlemleri, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalar hızla devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozkurt, aynı zamanda vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozkurt daha sonra kademe ve itfaiye birim amirliklerini ziyaret etti.



Şuhut...