19 / 05 / 2024

afyon keşkek evi nerede

afyon keşkek evi nerede

Afyonkarahisar'da konuklara ‘keşkek’ ikram etmek için 1.2 milyon TL’ye “Keşkek Evi” inşa edildi. Söz konusu ev tartışmalara neden oldu. 

Afyonkarahisar’da 1.2 milyon TL'ye Keşkek Evi yapılmasına tepki!

Afyonkarahisar’da 1.2 milyon TL harcanarak Keşkek Evi yapılması tartışmalara ve tepkilere neden oldu. 

Afyonkarahisar'da inşa edilen Keşkek Evi tartışma yarattı!

Afyonkarahisar'da konuklara ‘keşkek’ ikram etmek için 1.2 milyon TL’ye “Keşkek Evi” inşa edildi. Söz konusu ev tartışmalara neden oldu. 

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Keşan'daki 134 metruk yapı yıkıldı!

Edirne Keşan’daki metruk yapıların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda 134 metruk ev yıkıldı. Keşan Kaymakamı Nuri Örder konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaymakam Örder; ”134 adedi yıkıldı 34 evi aldığımız önlemlerle metruk yapı olmaktan çıkardık” dedi.

TİM-TEB Girişim Evi 11 yeni merkez açacak!

Dönemin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk Ekonomi Bankası’nın “TİM-TEB Girişim Evi” adıyla 11 merkez açacağını söyledi.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı açıldı!

Fatih Belediyesi’nin 4’üncü semt konağı olan ve 6’ncı Bilgi Evi’nin de bünyesinde bulunduğu Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete başladı.

Tokat Karşıkent Reşadiye Cemevi ve Kültür Merkezi açıldı!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde cemevi ve Kültür Merkezi açılışı törenle yapıldı. Açılışa katılanlara keşkek ikramı yapıldı.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Çukurova 4. Emekli Evi hizmete açıldı!

Çukurova'da önceki hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin açılışını yaptığı Semt Kreşi'nden sonra bu kez CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay'ın katıldığı törenle 4. Emekli Evi hizmete açıldı.

Keçiören’de Pakistan Evi açıldı!

Pakistan Evi’nin açılışı, Pakistan-Türkiye Dostluk Vakfı Başkanı ve Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Süheyl Mahmut, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Hilmi Gökçınar’ın katılımıyla gerçek

Özlem Çerçioğlu'ndan Emekli Evi müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi.

afyon keşkek evi nerede Haberi

afyon keşkek evi nerede

Afyonkarahisar'da “Keşkek Evi” tartışmalara neden oldu. Kurtuluş Savaşı sırasında Atatürk ve askerlerinin karargahı olan İscehisar İlçesi'ndeki konak, çürümeye terk edildi. Pencere pervazları dökülen, duvarlarına yazılar yazılan ve ay–yıldız işlemeleri yok olmaya yüz tutan bina bakımsızlıktan yıkılmak üzere. 

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; Başkomutan Meydan Muharebesi'nin planlandığı ve taarruz emrinin verildiği yer olan Zafer Müzesi'ndeki restorasyonda üç yıldır bir adım atılmadı. Müze atıl halde bırakıldı. Afyonlular, tarihi binalara sahip çıkılması için yetkililere seslenirken, Şuhut'ta “Keşkek Evi” yapıldı.

‘KÜÇÜK BİR MALİYET' 

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, “Keşkek” ikram edilecek olan ev için 1 milyon 218 bin 287 lira ödendiğini açıkladı, “Çok küçük bir maliyet” dedi. Keşkek Evi, Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle başlatıldı. Projenin maddi kaynağının ise Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden karşılandığı öğrenildi....