17 / 05 / 2024

afyon patates fabrikası

afyon patates fabrikası

Afyonkarahirsar’da yılda 200 bin tonun üzerinde dondurulmuş patates üretimi yapacak tesisin temelini geçtiğimiz aylarda atan Özgörkey firması, et işine giriyor. Bu konudaki taleplerini belediyeye ileten firma arazi istedi....

Afyon Şeker Fabrikası'nın satışına onay verildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Afyon Şeker Fabrikası'nın satışına onay verildi.

Afyon Şeker Fabrikası 725 milyona Doğuş Gıda'nın oldu!

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini  725 milyon lira bedelle Doğuş Gıda kazandı...

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan 1 yıllığına kiralık arazi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Afyon Şeker Fabrikası, Afyon Şeker Fabrikası'nda yer alan 385 dekar araziyi 1 yıllığına kiraya veriyor...

Afyon'daki eski çimento fabrikasına yeni proje yapılacak!

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi.Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

Afyon Seka Şeker fabrikası satılacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Afyonkarahisar'ın sorunları ile ilgili söz aldı. Köksal, "AKP, SEKA gibi Şeker Fabrikası'nı da hurda fiyatına satacak mı" diye sordu.

Afyon Şeker Fabrikası'ndaki çay ocağı 1 yıllığına kiraya verilecek!

Afyon Şeker Fabrikasında bulunan çay ocağı 1 yıllığına kiraya veriliyor. Gayrimenkulün ihalesi 5 Kasım günü saat 14:00'da yapılacak. Afyon Şeker Fabrikası'ndaki çay ocağı 1 yıllığına kiraya verilecek!

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Adapazarı Şeker Fabrikası Afyon'a taşınıyor!

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Şeker Kurumu'na başvurarak fabrikanın Afyon'un Emirdağ ilçesine taşınması için onay istedi. Şeker Kurumu Yönetimi'nin seçim sonrası taşınmaya onay vereceği belirtiliyor.

Çimsa'nın Afyon fabrikası 2016 Mayıs'ta açılacak!

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Afyon Çimento fabrikası şehir dışına taşınıyor!

Afyon Çimento Sanayi A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada, şehir içinde yer alan fabrikanın modern teknolojilerle donatılmış olarak şehir dışında yeniden kurulmasına karar verildiği belirtildi.

Ata Holding, Burger King için et işleme tesisi kuracak!

Türkiye'de kesilen hayvanın yüzde 3'ünü alıp hamburger köftesi yapan Ata Holding, fast food markası Burger King için et işleme tesisi kuracak. Et fabrikasının yanı sıra süt işleme tesisiyle Afyon'daki patates fabrikası bu yıl faaliyete geçecek...

afyon patates fabrikası Haberi

afyon patates fabrikası


Afyonkarahisar Belediye Meclisi, yılda 400 milyon liralık üretim yapacak fabrikanın kurulacağı arsasının satışı için encümene yetki verdi.


Afyonkarahirsar’da yılda 200 bin tonun üzerinde dondurulmuş patates üretimi yapacak tesisin temelini geçtiğimiz aylarda atan Özgörkey firması, et işine giriyor. Bu konudaki taleplerini belediyeye ileten firma arazi istedi. Firmanın arazi isteği belediye meclis gündemine alınarak üyeler bilgilendirildi.


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu alana çok büyük yatırımcının talip olduğunu belirtip, "Türkiye’de ilk 500 değil ilk 100’de olacak bir yatırım yapmak istiyor. Yıllık 400 milyon liranın üzerinde bir cirosu olacak. Buraya talip olan yatırımcıyı açıklamada mahsur görmüyorum." dedi.


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve 50 milyon Euro’ya malolacak patates fabrikasının ardından bu kadar büyük ikinci bir yatırımın Afyonkarahisar’a yapılacağından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Çoban,...