04 / 05 / 2024

afyon sandıklı yatırımları

afyon sandıklı yatırımları

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 100.000 metrekarelik ihale kapsamında yapılan kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Mehmet Şeker: Yatırımlar için arsa tahsisi bekliyoruz!

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Buray: Gayrimenkul yatırımlar içinde en mantıklısı!

Özel hayatı ile ilgili konuşan şarkıcı Buray, kazandığını gayrimenkule yatırdığını, en mantıklı yatırımın gayrimenkul almak olduğunu söyledi.

Türkiye'de 'yap-işlet-devret' yatırımları hızlandı!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Uludağ Ekonomi Zirvesi'ndeki "Yatırım 2023: Altyapı ve Sağlık" başlıklı oturumda "Son yıllarda ülkemizde özellikle yap-işlet-devret ve kamu-özel sektör iş birliğiyle yapılan yatırımlar çok hız kazandı." diye konuştu.

Ahmet Arslan: Altyapı yatırımları gelişme için şart!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu belirtti.

Afyon turizm ve sanayide yatırımların merkezi oldu!

Yolların buluşma noktası Afyon son dönemde turizm ve sanayi yatırımlarının da merkezi oldu. Şehri ayakta tutan sektörlere her geçen yenileri eklenirken şehir termal turizmde dünya markası olma yolunda.

Küresel sermaye, 2015'te gayrimenkul yatırımlarını güvenli limana yönlendirdi!

Küresel sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarım daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti.

Patara Turizm İşletmeleri yeni yatırımlarını açıklayacak!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik İşletmeleri, Patara Turistik Tesisler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kaşo'nun katılımıyla yarın düzenlediği toplantıda yeni yatırımlarından bahsedecek.

Turizmde öncelik yenileme yatırımlarına verilecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından hazırlanan "Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Türkiye'nin turizmde geleceğe yönelik hazırlık sürecinde öncelikli konuların başında yenileme yatırımları geliyor

Esas Gayrimenkul , proje ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde!

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde. Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

afyon sandıklı yatırımları Haberi

afyon sandıklı yatırımları


Şirinevler Mahallesi, Hisar Mahallesi, Cuma Mahallesi ve Çay Mahallesini ilgilendiren proje kapsamında, altyapı çalışmaları tamamen biten sokaklarda başlayan çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmaların Çay Mahallesi etabında; Ali Çetinkaya Sokak, Müslehattin Sokak, Yaka Sokak, Havai Sokak, Müradin Sokak, İğde Sokak, Mescid Sokak, Hadim Sokak, Rahman Sokak, Alaybey Sokak ve Pehlivan Sokakta yapılacak olan çalışmalar sürüyor.


Kış ayları gelmeden bitirilmesi için yoğun mesai harcanan sokaklar, yapılan çalışmalardan sonra altyapısı, tamamen bitmiş yol ve kaldırımları ile modern bir görünüme kavuşmuş olacak.



Sandıklı...