02 / 05 / 2024

Afyon­Antalya Otoyolu burdurdan geçecek mi

Afyon­Antalya Otoyolu burdurdan geçecek mi

Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Afyonkarahisar, Antalya arasında planlanan otoyolun Isparta’dan değil, Burdur’dan geçtiğini belirterek, yolun sadece SD Havaalanı ile Isparta OSB arasından geçeceğini belirtti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak!

İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak.İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesine 6 firmadan teklif!

İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinin 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının yapım ihalesine altı firma teklif verdi. Otoyolun yapım süresi tamamlandığında iki şehir arası seyahat süresi 1 saat olacak.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi. 

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesi 11 Haziran'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 11 Haziran'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 11 Haziran tarihinde yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu projesi 8'nci kez ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabı için 8. kez ihale yapılacak. İhale tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı...

İstanbul Antalya otoyolu projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Antalya otoyolu projesinin Kütahya il sınırları içerisinde geçeceği mevki TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir-Antalya Otoyolu 2. Etap ihalesi 21 Haziran'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir-Antalya Otoyol Projesi'nin ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu için 21 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

Hızlı Trenle Antalya İstanbul'a bağlanacak!

YHT projelerinin tamamlanacağı 2023 yılında 824 milyon dolarlık fayda sağlanacağı belirtildi. Antalya'yı İstanbul'a bağlamak için de Antalya-Burdur/Isparta- Afyon-Kütahya-Eskişehir'de çalışma başladı.

Afyon­Antalya Otoyolu burdurdan geçecek mi Haberi

Afyon­Antalya Otoyolu burdurdan geçecek mi

Isparta’ya yapılacak yeni çevre yolunun da detaylarını aktaran Altıok, yeni yolun Akkent TOKİ’nin altından girerek, Göltaş Kavşağı’na bağlanacağını bildirdi. Karayolları 13. Bölge Müdürü Altıok, “Çevre yolu projesini 2016 yılı sonu itibariyle bitirmiş olacağız. Yatırım programın teklif edeceğiz. Programa alınması durumunda imar düzenlemeleri, kamulaştırmayla ilgili çalışmaların neticelenmesinin ardından yapımına başlayacağız. Takvimi söylemek çok mümkün değil. Çünkü kamulaştırma çalıştırmaları zaman alıyor. Belki 2017 yılını bu işlemlerle geçireceğiz. Ama Isparta’nın gelecekteki gelişme alanlarına da hizmet edecek bir çevre yolu olacak” şeklinde konuştu.


Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, ITSO Meclisi’nin daveti üzerine önceki gün İlimize gelerek Isparta’yla ilgili proje çalışmaları hakkında bilgi vermişti. Altıok’un Dereboğazı yoluyla ilgili açıklamalarını gazetemizin dünkü sayısında yayınlamıştık. Altıok, o günkü sunumunda Isparta’yla ilgili genel değerlendirme yaparak, otoyol ve...