15 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Atlıhisar imar planı

Afyonkarahisar Atlıhisar imar planı

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a millet bahçesi müjdesi! İhalesi bugün!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi 4 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Çay'da imar planı değişikliği onaylandı!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

Afyonkarahisar'da imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

İstinye Atlı Spor Kulübü’nün imar planları kurula takıldı!

Sarıyer İstinye’deki Atlı Spor Kulübü’nün mevcut binalarını ruhsata bağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan plan, koruma kurulu engeline takıldı.

Afyonkarahisar'ın 2 köyünde imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

Sandıklı'da imar barışı anlatıldı!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sandıklı ilçesinde imar barışıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Afyonkarahisar Şuhut Meclisi'nde imar konuşuldu!

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Temmuz ayı meclis toplantısının 1. maddesi İmar komisyonu kararı otopark yönetmeliği ile ilgili raporun meclis üyeleri tarafından görüşülmesi ve karara bağlanmasıydı.

Afyonkarahisar Emirdağ'da imar barışı anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde imar barışıyla ilgili bildilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İnşaat teknikeri Halil İbrahim Yıldız, katılımcılara imar barışı hakkında bilgiler verdi. 

Afyonkarahisar Atlıhisar imar planı Haberi

Afyonkarahisar Atlıhisar imar planı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisinde Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planının değiştirilmesi görüşüldü. 

Balçıkhisar köyünde 162 taşınmazlar üzerinde mevcut imar planında bulunan 700 metre genişliğinde ki yolun parsel sınırına kaydırılması için hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması talebi ilgili komisyonlara gönderildi. 

Atlıhisar köyünde ise 138 ada, 10, 13, 24, 25 ve 26 parsel numaralarıyla kayıtlı taşınmazlar üzerinde mevcut imar planında bulunan hayvan pazarının kaldırılarak konut alanı oluşturulması amaçlı hazırlanan imar planı komisyona sevk...