05 / 05 / 2024

Afyonkarahisar basın mensuplarına toki

Afyonkarahisar basın mensuplarına toki

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, TOKİ'ye başvuru yapmak isteyen basın mensupları için yeni bir şans doğduğunu belirtti.

Merkez Bankası faizi ne kadar yükseltmeye karar verdi?

Mehmet Şimşek'in "pozitif reel faiz" mesajı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) gelecek haftaki faiz kararı öncesinde önemli bir tartışma konusu haline geldi. Uzmanlar bu mesajın anlamını ve faiz tahminlerini basın mensuplarına açıkladılar. Peki merkez bankası faizi ne kadar yükseltecek?

Türk müteahhitler Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinin öncesinde Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türk müteahhitlerin Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendiğini belirtti.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara piyango vurdu!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Tokatköy’deki Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin bütün ayrıntıları yanlış bilinenleri ve gerçekleri tek tek basın mensuplarına anlattı.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Esenler'deki 98 bin riskli yapının 56 bini yenilendi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, 98 bin riskli yapıdan 56 bininin yenilendiği Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının detaylarını basın mensuplarına paylaştı.

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Başkan Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi...

Ekrem İmamoğlu: Her vatandaş Kanal İstanbul'a itiraz etmeli!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul’a neden karşı olduğunu 15 maddede açıkladıktan sonra basın mensuplarına cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nı inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı hızla süren Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda saha gezisi yapacak ve basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verecek.

Kapalı Maraş envanter çalışmalarının ardından açılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, KKTC Türk basını ve Dış Basın Birliğine kayıtlı basın mensuplarına 45 senedir kapalı olan kapalı Maraş'ı gezdirdi.

Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinin temeli Nisan'da atılacak!

Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulunmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kirazlıtepe temelinin Nisan'da atılacağını söyledi...

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Kırıkkale’nin yeni adliye binası hizmete girdi!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, yeni hizmete giren adliye binasını basın mensuplarına tanıttı. Adliye binasının 40 bin metrekare olduğunu söyleyen Ayaz, binada 42 duruşma salonun olduğunu ifade etti.

Yenibosna Basın Aksına ilişkin imar planı değişikliği askıda!

Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Basın Aksına ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Afyonkarahisar basın mensuplarına toki Haberi

Afyonkarahisar basın mensuplarına toki

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları. basın mensupları için Afyonkarahisar'da TOKİ'nin yaptığı ev projesi hakkında açıklama yaptı. 


Abdioğulları. "Afyonkarahisar Belediye başkanlığı ile yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda yapımı halen devam eden ve 11 Mart 2015 tarihinde kura çekilişi yapılacak olan TOKİ Basın konutlarında 2'nci bir şans doğdu. TOKl'nin elinde satılamayan konutlar olduğu tespit edilmesinden sonra harekete geçerek TOKPyle görüşmeleri başlattık. Almanya da olmasına rağmen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın destek ve katkılarıyla TOKİ Fınans Daire Başkan Hakan Kayhan ile yapmış oldukları çalışma sonucunda eldeki konutları 23-27 Şubat 2015 tarihine kadar müracaat edilebilmesi için süre uzatımını gerçekleştirmiştir. Böylelikle 2+1 konutlardan 10 adet 3+1 konutlardan ise 7 adet olmak üzere gazeteci arkadaşlara yeniden tahsis edilmiş bulunmaktadır. Müracaat form ve şartları Belediye...