05 / 07 / 2024

Afyonkarahisar Belediyesi yüntaş petrol istasyonları

Afyonkarahisar Belediyesi yüntaş petrol istasyonları

Afyonkarahisar Belediyesi’nin iştiraki olan YÜNTAŞ Anonim Şirketi’nin (A.Ş.) 3’üncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi’nde hizmete girdi...

Gaziantep ve Afyonkarahisar'da 8 adet arsa satılıyor! Belediyelerden dudak uçuklatan fiyatlar! 

Afyonkarahisar Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 8 adet arsayı satıyor. Peki iki ildeki arsaların satış bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

Çalışanlara müjde! Maaşlara yüzde 25 zam geldi! Resmen açıklandı!  

​​​​​​​Beylikdüzü Belediyesi, yükselen enflasyon karşısında belediye çalışanlarının hak kaybına uğramaması için DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzaladığını açıkladı. Ek protokolle beraber belediye şirket çalışanlarının günlük ücretlerinin yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 zam yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Afyonkarahisar'a raylı sistem geliyor!

Afyonkarahisar Büyükşehir Belediyesi, kentin trafiğini rahatlatmak için raylı sistem projelerini hayata geçiriyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

İzmir-Afyonkarahisar-Ankara YHT projesinde kazı çalışmaları başladı!

Uşak'ın Eşme ilçesinde İzmir-Afyonkarahisar-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Eşme-Salihli kesiminde kazı çalışmaları başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazı Başlangıç Töreni'ne katıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Afyonkarahisar Belediyesi yüntaş petrol istasyonları Haberi

Afyonkarahisar Belediyesi yüntaş petrol istasyonları


Afyonkarahisar Belediyesi’nin iştiraki olan YÜNTAŞ Anonim Şirketi’nin (A.Ş.) 3’üncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi’nde hizmete girdi. Kaplıca işletmesi hariç, 2009 yılına kadar zarar eden bir konumdan, akıllı politikalar sayesinde tüm işletmeleriyle kâr eden bir şirket haline gelen YÜNTAŞ A.Ş., akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi.


Kâr potansiyelini her zaman yatırım ve hizmete dönüştüren YÜNTAŞ A.Ş., 2012 yılında Şeyh Şamil Bulvarı üzerinde hizmete giren ikinci akaryakıt istasyonunun ardından, üçüncü akaryakıt istasyonunu Milli Birlik Caddesi’nde hizmete sundu.Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak hizmet vermeye başlayan akaryakıt istasyonu, kurban kesimi ve dualarla açıldı.Açılışta konuşan YÜNTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, üçüncü akaryakıt istasyonunu Afyonkarahisar halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını...