19 / 05 / 2024

afyonkarahisar Çay Belediyesi İmar Planı Revizyonu

afyonkarahisar Çay Belediyesi İmar Planı Revizyonu

Afyonkarahisar Çay Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, ilçede bulunan müteahhit, mühendis, mimar ve teknik elemanlar katıldı.

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Kuşadası ve Afyonkarahisar Çay'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı o Nisan 2024 ihaleleri...

TOKİ Afyonkarahisar Çay’da 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Afyonkarahisar projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Çay projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Afyonkarahisar Çay 2022 sosyal konut projesi...

Kütahya Belediyesi 57 arsayı 24 ay taksitle satıyor! 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kütahya Belediyesi, Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi'nde yer alan 57 arsayı 24 ay taksitle 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Afyonkarahisar Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle iş yerini kapatmak zorunda kalan ve belediyenin kiracısı konumundaki esnafta 3 ay süreyle ücret alınmayacağını duyurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Sosyal mesafe kuralına uyabilmek için Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Belediye Meclisi’nde; Koronavirüs sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’nin kiracılarının kiralarına 3 ay erteleme geldi.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarından 2 ay kira almayacak!

Başkent’te koronavirüse yönelik önlemler çalışmaları devam ederken dün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ‘İlçe Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’nda, belediye kiracısı olan iş yerlerinden 2 ay kira alınmaması kararı verildi…

Sivas Belediyesi işletmecilerden 6 ay kira almayacak!

Sivas Belediyesi, koronavirüs salgını sonucunda, işletmelerdeki gayrimenkullerin 6 ay kira almayacağını açıkladı.

afyonkarahisar Çay Belediyesi İmar Planı Revizyonu Haberi

afyonkarahisar Çay Belediyesi İmar Planı Revizyonu

Afyonkarahisar  Çay Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Bilgilendirme ve fikir alışverişinde bulunma amacıyla yapılan toplantıya Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, ilçede bulunan müteahhit, mühendis, mimar ve teknik elemanlar katıldı. Yaklaşık 1 ay önce yapılan ilk imar toplantısının ardından ikinci kez düzenlenen toplantıda ilçe üzerinde çalışmaları halen devam etmekte olan revizyon imar planı üzerine konuşmalar yapıldı. Yapılan sismik araştırmalar hakkında detaylı bilgi veren teknik ekip, çalışmalar sırasında talepleri not alarak, ilçeye en uygun şekilde düzenlemeler yapacaklarını belirttiler, Yaklaşık 3 saat süren toplantı, teknik heyetin soruları yanıtlaması ile son buldu. 



Afyon...