14 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Emirdağ imar toplantısı

Afyonkarahisar Emirdağ imar toplantısı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde imar barışıyla ilgili bildilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İnşaat teknikeri Halil İbrahim Yıldız, katılımcılara imar barışı hakkında bilgiler verdi. 

İki ilde 28 adet arsa ile 4 adet depo satılıyor!

Bursa Yıldırım'da ve Afyonkarahisar Emirdağ'da yer alan 32 adet gayrimenkul satılıyor. İşte ihale ilanları ve tüm detaylar...

Milli Emlak tam 93 adet gayrimenkulü 8 taksitle satışa çıkardı! Bu ilden arsa, arazi ve ev sahibi olabilirsiniz! 

Afyonkarahisar Emirdağ Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, Emirdağ ilçesinde yer alan 93 adet Hazine taşınmazını 8 taksitle satıyor. İşte detaylar...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde tam 11 iş yeri satacak!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Emirdağ'da yer alan 11 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Afyonkarahisar Emirdağ’da 2+1 daireler 2 bin 280 TL taksit fırsatıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Emirdağ Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Afyonkarahisar'da 24 adet gayrimenkul 6, 12 ve 24 ay taksit fırsatıyla satışta! Sakın kaçırmayın!

Afyonkarahisar Emirdağ'da Adayazı ve Bademli Mahallesinde yer alan 22 adet taşınmaz ihaleyle satışa çıkarıldı. Peki satışa çıkarılan taşınmazların fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Afyonkarahisar'da belediyeden ofis ve iş yeri fırsatı! Topraktan satış fiyatını kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

Afyonkarahisar Çay'da imar planı değişikliği onaylandı!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

Afyonkarahisar'da imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

ÖİB AfyonKarahisar'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesi İncili mahallesinde yer alan 4 bin 529 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Afyonkarahisar Belediye Oteli binası yıkılıyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hayata geçirilen kent meydanı projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı. proje kapsamında eski Belediye Oteli binası yıkılıyor.

Afyonkarahisar'ın 2 köyünde imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

Sandıklı'da imar barışı anlatıldı!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sandıklı ilçesinde imar barışıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Afyonkarahisar Emirdağ imar toplantısı Haberi

Afyonkarahisar Emirdağ imar toplantısı

Afyonrahisar Emirdağ bölgesinde  imar barışıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı yoğun ilgi gördü.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Fikret Karalar ve inşaat teknikeri Halil İbrahim Yıldız, konu ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. 

Yıldız, "İmar barışı sayesinde 'kaçak' adlandırılan konut ve iş yerlerinize yapı kullanım belgesi alabileceksiniz. Aynı zamanda hazine arazilerine yapılan kaçak yapılara hem yapı kullanım belgesi alırken Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü sayesinde 5 yıl taksitle arsaları da alabileceksiniz. Fakat mera ve orman arazilerine yapılan konutlar için ilgili kurumlarla arsanızın durumu öğrenerek ona göre başvuru yapılması gerekiyor. Başvurular için son tarih 31 Ekim 2018, ödemeleri ise tek taksitle 31 Aralık'a kadar yapılacak. Fakat binalar e-devlet üzerinden...