02 / 05 / 2024

Afyonkarahisar eski ssk hastanesi arsası

Afyonkarahisar eski ssk hastanesi arsası

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Hükümet 391 bin TL'den başlayan fiyatlarla hazine arazisi satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit fırsatını kaçırmayın

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Afyonkarahisar, Eskişehir, Adıyaman, Karaman, Konya, Aksaray, Kırşehir, Amasya, Kastamonu ve Van illerinde yer alan 71 hazine arazisini 391 bin 858 TL'den başlayan fiyatlarla yarın satıyor...

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Eskişehir-Afyonkarahisar yoluna ilişkin 5 soru mecliste!

Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun iyileştirilmesi hususu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Afyonkarahisar Belediye Oteli binası yıkılıyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hayata geçirilen kent meydanı projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı. proje kapsamında eski Belediye Oteli binası yıkılıyor.

Kahramanmaraş eski SSK binası yıkılıyor!

Kahramanmaraş’ta uzun yıllardır SSK Hizmet binası olarak hizmet veren ve hastanelerin birleştirilmesi sonucu boş kalan eski SSK binası yıkılıyor.

Kırıkkale Sosyal Sigortalar Kurumu'nun eski binası yıkılıyor!

Kırıkkale'de bulunan eski Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) hastanesinin yıkım çalışmalarına başlandı. 1 yılı aşkın süredir kullanılmayan binanın yıkımının 1 ay sürmesi bekliyor.

Afyonkarahisar için 73 milyon liralık 49 proje!

Eskişehir İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Murat Karaçam, Afyonkarahisar için 49 projenin hayata geçirileceğini müjdeledi. Projeler için 73 milyon lira harcanacak.

YHT ile Eskişehir Antalya’ya bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti. Arslan, ziyereti sırasında ''Eskişehir’i Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlayacağız'' dedi.

Kırşehir Nasuhdede'deki eski SSK hastanesi yıkılıyor!

Kırşehir Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan eski SSK hastanesinin yıkımına başlandı. Eski SSK hastanesinin yerine Endüstri Mesleki ve Teknik Lise'nin yapılması düşünülüyor.

Afyon'daki eski Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi eğitim tesisi olacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, eski Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin bulunduğu alanda imar plan tadilatına gitti.

Afyonkarahisar eski ssk hastanesi arsası Haberi

Afyonkarahisar eski ssk hastanesi arsası

AFYONKARAHİSAR'da eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. 20 bin metrekare alan üzerine inşa edilen tesis bölgenin yeşil alan ve spor tesisi ihtiyacını karşılayacak.


Yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak tesisin 2018 yılı başında tamamlanması hedefleniyor. Tesiste 4 antrenman ve müsabaka salonu ve gençlik merkezi yer alacak.


Çay bahçeleri, oyun alanları ve tartan pistli yürüyüş parkurlarından oluşan sosyal donatılar ve rekreasyon düzenlemesi ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından...