06 / 05 / 2024

Afyonkarahisar imar yolları

Afyonkarahisar imar yolları

İmar yollarının açım çalışmaları devam ediyor Belediye Şehircilik ve İmar Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde bazı bölgelerde yol açma faaliyetleri sürüyor.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Afyonkarahisar'da imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

Bisiklet Yolları Yönetmeliği!

Bisiklet Yolları Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Plansız alanlar için yeni yapılacak imar planlarında ayrılmış bisiklet yollarına ve bisiklet park istasyonlarına yer verilmesi zorunlu hale getirildi.

Yeni imar planlarında bisiklet yolu zorunlu oldu!

Bisiklet Yolları Yönetmeliği'nde plansız alanlar için yeni yapılacak imar planlarında ayrılmış bisiklet yollarına ve bisiklet park istasyonlarına yer verilmesi zorunlu hale getirildi...

Kuzey Marmara Otoyolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Avrupa ve Anadolu Yakasının Bir Kısmında Erişime Kontrollü Yollar ve Bağlantılarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli  nazım ve uygulama imar planı askıda...

Tuzla imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Sultanbeyli Samandıra ile Kurtköy Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Projesi ile Tuzla Kurtköy Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

İmar uygulamasında yeni döneme geçildi!

1 Haziran 2019’dan itibaren imar uygulaması görmemiş alanlarda hazırlanıp onaylanacak yeni imar planlarında, bisiklet yolları ile bisiklet park istasyonları zorunlu hale gelecek. Karar, 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

İmar Kanunu'ndaki yeni düzenleme yasalaştı!

1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak....

Afyonkarahisar imar yolları Haberi

Afyonkarahisar imar yolları

İmar yollarının açım çalışmaları devam ediyor Belediye Şehircilik ve İmar Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde bazı bölgelerde yol açma faaliyetleri sürüyor. 

İmar Planında yol olarak belirlenen yerlerde bulunan binaların yıkım işlemi gerçekleştirilerek buraların yol olarak hizmet vermesi sağlanıyor. 

Şehir merkezinde imarda yol görünüpte, bahçe duvarı gibi yapıların olduğu alanlarla yol genişletme çalışmaları sürdürülüyor. 


Afyon Bolvadin...