19 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Sandıklı yatırımları

Afyonkarahisar Sandıklı yatırımları

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na yapılacak olan projeler için incelemeler gerçekleştirildi.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Afyonkarahisar Sandıklı'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 742 bin 500 TL'ye satıyor...

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Mehmet Şeker: Yatırımlar için arsa tahsisi bekliyoruz!

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Buray: Gayrimenkul yatırımlar içinde en mantıklısı!

Özel hayatı ile ilgili konuşan şarkıcı Buray, kazandığını gayrimenkule yatırdığını, en mantıklı yatırımın gayrimenkul almak olduğunu söyledi.

Türkiye'de 'yap-işlet-devret' yatırımları hızlandı!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Uludağ Ekonomi Zirvesi'ndeki "Yatırım 2023: Altyapı ve Sağlık" başlıklı oturumda "Son yıllarda ülkemizde özellikle yap-işlet-devret ve kamu-özel sektör iş birliğiyle yapılan yatırımlar çok hız kazandı." diye konuştu.

Ahmet Arslan: Altyapı yatırımları gelişme için şart!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu belirtti.

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak!

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımlarının şaha kalkacağını ifade eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı itibariyle toplam 875 bin dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve yılda 964 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" dedi.

Küresel sermaye, 2015'te gayrimenkul yatırımlarını güvenli limana yönlendirdi!

Küresel sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarım daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti.

Afyonkarahisar OSB'de yatırımlarını tamamlayan işletmelere tapuları veriliyor!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

Patara Turizm İşletmeleri yeni yatırımlarını açıklayacak!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik İşletmeleri, Patara Turistik Tesisler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kaşo'nun katılımıyla yarın düzenlediği toplantıda yeni yatırımlarından bahsedecek.

Turizmde öncelik yenileme yatırımlarına verilecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından hazırlanan "Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Türkiye'nin turizmde geleceğe yönelik hazırlık sürecinde öncelikli konuların başında yenileme yatırımları geliyor

Afyonkarahisar Sandıklı yatırımları Haberi

Afyonkarahisar Sandıklı yatırımları


Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na yapılacak olan projeler kapsamında Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından bir dizi inceleme gerçekleştirildi.


Gerçekleşecek olan dev yatırımlar için bir inceleme gezisi yapan ekip burada Yaz ve Kış Turizmine yönelik çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Yapılacak olan projeler arasında; Günübirlik kullanım alanları, Akdağ tanıtım birimleri, Kayak ve Kızak Merkezleri, Gençlik Merkezi Kamp Alanları, Kır Evleri, Av Köşkleri, Butik Otel, İşletme Birimleri ve 1250 metre uzunluğunda suni gölet in olacağı projelerle Akdağ, Sandıklımızın önemli cazibe merkezlerinden birisi haline dönüşecek.


Yapılacak olan projelerle ilgili inceleme yapan yetkililerden alınan bilgiye göre; bu bölgenin yapılacak olan projelere son derece elverişli olduğu,...