15 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Sinanpaşa arazi kavgası

Afyonkarahisar Sinanpaşa arazi kavgası

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

TOKİ’den Afyonkarahisar Bayat’a ucuz konut müjdesi! 240 ay taksit imkanı!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Bayat projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 ucuz konut projesi...

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Afyonkarahisar'da arazi kavgası:1 yaralı!

Afyonkarahisar'a bağlı, Bolvadin ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı!

Afyonkarahisar Dinar'da arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı.

Afyonkarahisar Sinanpaşa arazi kavgası Haberi

Afyonkarahisar Sinanpaşa arazi kavgası

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; iddialara göre, ilçeye bağlı Ahmetpaşa beldesinde Serhat A. (31), aralarında arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumet olan, sokakta karşılaştığı Murat K. (32) ile tartıştı. 

Tartışmaya ailelerin de dahil olmasıyla kavgaya dönüşen olayda Murat K, evinden aldığı ruhsatsız av tüfeğiyle ateş etti.

Saçmaların isabet ettiği Abdullah A, (38) Hakan Ö, (37) ve Mehmet B. (32) vücutlarının çeşitli yerlerinden, kavga esnasında aldıkları isabetlerle ise Mehmet K, (67) Tasfire K, (62) ve Murat K. yaralandı.

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere götürülen yaralılardan Hakan Ö'nün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Ruhsatsız av tüfeğine el koyan jandarma, soruşturmayı devam ediyor.

Aydın'da arazi...