10 / 05 / 2024

Afyonkarahisar topraktan iş yeri satışı

Afyonkarahisar topraktan iş yeri satışı

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Afyonkarahisar'da belediyeden ofis ve iş yeri fırsatı! Topraktan satış fiyatını kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

5 ilde arazi toplulaştırması kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Afyonkarahisar, Sivas, Iğdır, Manisa ve Bilecik'te bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

TOKİ Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını sürdüren eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı.

Afyonkarahisar'da inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi, kazada 7 kişi yaralandı...

Afyonkarahisar'da inşaat işçilerine saldırı: 1 ölü, 5 yaralı!

Afyonkarahisar'da inşaatta çalışan Vanlı işçilere 'neden toz çıkarıyorsunuz' diye silahla ateş açıldı, 25 yaşındaki Özkan T. yaşamını yitirdi. 

Afyonkarahisar için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar İli sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar topraktan iş yeri satışı Haberi

Afyonkarahisar topraktan iş yeri satışı

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. 

 İş yerlerinin metrekare fiyatları 35 bin TL ile 60 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri ise 165 bin 175 TL ile 358 bin 50 TL arasında değişiyor. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale Emirdağ Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı salonunda 26.07.2022 tarihinde saat 10:30’da başlayacak olup, Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

Söz konusu iş yerlerininin alanları 157,5 metrekare ile 341 metrekare arasında değişiyor. 

İşte detaylar...

YAPILMAKTA OLAN MEYDAN PROJESİ KAPSAMINDA 4 ADET
OFİS VE İŞYERİ İNŞAATTAN SATILACAKTIR
Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait İncili Mahallesi 145 ada 3 parsel de bulunan arsa üzerine
yapılmakta olan Meydan Projesi Kapsamında aşağıda listelenen 4 adet...