02 / 05 / 2024

afyonkarahisar valiliği yapı firmalarını inceliyor

afyonkarahisar valiliği yapı firmalarını inceliyor

Afyonkarahisar Valiliği, şehir merkezinde görev yapan yapı denetimi, zemin etüdü ve imar uygulamaları yapan şirketleri yakın takibe aldı. Valilik firmalardan yapılan işlerle ilgili rapor isteyecek.

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Mersin Valiliği'nden Cennet Mağarası'ndaki asansör projesiyle ilgili açıklama!

Mersin Valiliği, Cennet-Cehennem örenyerine yapılan asansörle ilgili eleştirilerin, projeyi onaylayan uzmanlara haksızlık, engellilere de duyarsızlık olduğundan bahsetti.

İstanbul Valiliği'nden Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü “Kanal İstanbul ÇED raporuna yapılan itiraz başvuruları” hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada itiraz dilekçelerinin benzer içerikte olduğu ve nihai ÇED raporu kapsamında değerlendirildiği belirtildi.

Malatya Valiliği depremzedelere 6 bin TL kira yardımı yapacak!

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamada depremzedelere 6 bin lira kira yardımı yapılacağı belirtildi...

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği davasında istinaf başvurusu reddedildi!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4. İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yapıldı...

Malatya Valiliği depreme ilişkin son durumu paylaştı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra başlatılan çalışmalara dair Malatya Valiliği'nden son durum değerlendirmesi yapıldı...

afyonkarahisar valiliği yapı firmalarını inceliyor Haberi

afyonkarahisar valiliği yapı firmalarını inceliyor

Afyonkarahisar Valiliği, şehir merkezinde görev yapan yapı denetimi, zemin etüdü ve imar uygulamaları yapan şirketleri yakın takibe aldı. Valilik hazırladığı yeni bir yönetmelik ve çalışma talimatı doğrultusunda, kurum ve firmaları her iki ayda bir toplayarak ildeki acil durumları masaya yatıracak, yapılan işlerle ilgili rapor isteyecek. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü(AFAD) ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yıısuf Güner, geçmişte yaşanan afetlerden ders alınması gerektiğini söyledi. Sultandağı depremi ve diğerlerinde kurtarma faaliyetlerinin ne kadar önemli olduğunu gördüklerini ifade eden Güner. "Hepimiz biliyoruz yurt dışından kurtarma ekiplerini bekledik. İnsanlarımız enkazların altında inleyerek, bağırarak, susuz, ekmeksiz, binlerce kilo ağırlığın altında bunları düşündüğümüz de önceden hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğunun önemi birkez daha ortaya çıktı. Burada yapı denetim konusunda faaliyet gösteren firmaların...