29 / 06 / 2024

ağaçlı yol yürütme

ağaçlı yol yürütme

İzmir'de altı aydır tartışılan Bornova Ağaçlı Yol'daki Karayolları arazisinin satışıyla ilgili önemli bir gelişme sağlandı. Danıştay 6. Dairesi, açılan davalar bitinceye kadar yürütmeyi durdurdu...

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Açlık sınırı 10 bin 373 liraya, yoksulluk sınırı 33 bin 788 liraya yükseldi!

Türk-İş'in hesaplamasına göre, açlık sınırı 10 bin 373 liraya, yoksulluk sınırı 33 bin 788 liraya yükseldi.

Birleşik Kamu-İş açıkladı: Açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı 31 bin 152 TL'ye yükseldi! 

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'nun açlık-yoksulluk sınırı araştırmasının Mayıs 2023 verilerine göre, açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 31 bin 152 TL'ye yükseldi. İşte kalem kalem hesaplanan o rakamlar...

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL’ye yükseldi!

Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi BES-AR, Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL, yoksulluk sınırı ise  39 bin 652 liraya yükseldi.

İslam Memiş resmen açıkladı: 2023 yılında sizi en çok zengin edecek yatırım aracı bu! Hemen bakın

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 yılında yatırımcıları en çok zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Hemen bakın!

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Açlık sınırı 2 bin 865 TL'ye yükseldi!

Türk-İş, tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan raporun bu ayki verilerinde açlık sınırı 2.865 liraya, yoksulluk sınırı ise 9.332 liraya yükseldiği belirtildi.

Eyüpsultan Ağaçlı Köyü Parselasyon Planı askıya çıktı!

Eyüpsultan İlçesi, Ağaçlı Köyü, 111 Ada, 1, 3, 4 ve 5 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı...

Otopark Yönetmeliği 2021'de yürürlüğe girecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Son aşamaya gelinen Otopark Yönetmeliği'nin 2021 yılında yürürlüğe gireceği açıklandı...

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Açlık sınırı 2 bin 374 liraya yükseldi!

Türk-İş, nisan ayında Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin açlık sınırının 2 bin 345 liradan 2 bin 374 liraya yükseldiğini açıkladı.

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi!

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi. Türk-İş'in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 345, yoksulluk sınırı ise 7 bin 639 liraya çıktı. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 2 bin 847 lira 14 kuruş.

ağaçlı yol yürütme Haberi

ağaçlı yol yürütme

Milliyet Ege yazarı Erol Yaraş'ın Ben Haber Gazetesi'nden çıkan habere göre, Bornova Ağaçlı Yol'da mutlu bir gelişme yaşandı. Bornova Ağaçlı Yol'da, Karayollarına ait arazinin Özelleştirme kapsamında satılmasının yankıları devam ediyor. 


54 bin metrekare 


Danıştay 6. Dairesi, yapılan itirazları değerlendirdi, davalar bitinceye kadar Ağaçlı Yol ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi. Çevrecilerin ve CHP'lilerin büyük eylemler yaparak tepki gösterdiği Karayolları arazisinin satışında Danıştay freni oldu. Karayollarının 54 bin metrekarelik arazisiyle yine Karayolları ait 24. Şube Müdürlüğü sahası olarak bilinen 27 metrekarelik arazilerin satışı, açılmış davalar bitene kadar durduruldu. Araziyi de alan şirketler, bu yerlerde hiçbir şekilde yatırım yapamayacak. 


120 milyona satılmıştı 


AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Murat Akdemir'in 120 milyon liraya aldığı 54 bin metrekarelik alan, bir süre daha yeşil kalmaya devam edecek....