03 / 07 / 2024

Ağaoğlu Enerji Grubu yatırımları

Ağaoğlu Enerji Grubu yatırımları

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki Rüzgar Enerji Santrali projesinin rüzgar türbinleri için Alman Nordex ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Ağaoğlu'ndan 330 milyon liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki Rüzgar Enerji Santrali projesinin rüzgar türbinleri için Alman Nordex ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı

Mehmet Soğancı'dan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun açıklamalarına tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağaoğlu, İFM'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesini tanıttı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.

Ağaoğlu Enerji Grubu yatırımları Haberi

Ağaoğlu Enerji Grubu yatırımları

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesinin rüzgar türbinleri için Alman Nordex ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.


Yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarına devam eden Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki RES projesi için Alman Nordex'ten 68,4 MW kapasiteli 19 rüzgar türbini siparişi verdi. Yılın son ayında 330 milyon liralık yatırıma imza atan Ağaoğlu Enerji Grubunun 2016 yılı toplam yenilenebilir enerji yatırımı 700 milyon liraya ulaştı.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, dünya ekonomisinin de çalkantılı bir dönemden geçtiğini ama özellikle Türkiye ve bölgesi için hareketli bir yılın geride bırakıldığını belirterek, "Biz iş adamları olarak ne ülkemize olan güveni kaybettik ne moralimizi bozduk. Bu sürecin geçeceğine inanıyoruz. Buna verilecek en...