07 / 05 / 2024

Ağaoğlu enerji yatırımları

Ağaoğlu enerji yatırımları

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Ağaoğlu enerji yatırımları Haberi

Ağaoğlu enerji yatırımları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin imza töreninde konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "İş adamı günlük kararlarla değil, ülkesinin geleceğine güvendiğini gösteren yatırımlarla hareket etmelidir. Yenilenebilir enerjide 2018'de 1 milyar liranın üzerinde yatırım yapacağız." diye açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, yenilenebilir enerjiye geçen yıl 700 milyon lira, bu yıl da 400 milyon liralık yatırım yaptıklarını da sözlerine ekleyerek, Türkiye'nin cari açığının azaltılmasında bu açığa neden olan enerji alanındaki yatırımların büyük katkı sağlayacağını aktardı.

"2020'ye kadar 5 milyar liralık yatırım"
Ağaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "2020'ye kadar Konya Sertavul’da 450 MW kapasiteli tek sahada Türkiye’nin en büyük RES projesi olan şu anda lisanslama aşamasında bulunan projemizde Ağaoğlu Enerji Grubu 1000 MW kapasiteli kurulu güce...