04 / 05 / 2024

ağaoğlu Gökdelen projeleri

ağaoğlu Gökdelen projeleri

Yüksek binalar 2000'lerin hikayesi. Ama başlangıcı 1987'de Mersin'deki Mertim'e ve 1991'de İzmir'deki Hilton'a uzanıyor. Ama kırılma ve bir furyaya dönüşmesi, 2000'de dokuz yeni gökdelen inşaatıyla başlıyor

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat!

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat tablosuna göre projedeki konutlar 655 bin 460 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ali Ağaoğlu’na Duygu Su Gülpınar'dan jest!

İşadamı Ali Ağaoğlu’na genç aşkından jest... Duygu Su Gülpınar, önceki akşam Ağa için üzerinde ‘Dünya Karizma Günün Kutlu Olsun’ yazılı bir pastayla kutlama yaptı.

Ağaoğlu Maslak 1453 güncel ev fiyatları!

Ağaoğlu Maslak 1453 güncel ev fiyatları 679 bin 400 TL'den başlıyor. Maslak 1453 Evleri'nde yüzde 5 peşinatla ödeme fırsatı sunuluyor...

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat!

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat listesi 662 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Maslak 1453 Ağaoğlu güncel fiyatlar!

Maslak 1453 Ağaoğlu güncel fiyatları 679 bin 400 TL'den başlıyor. Maslak 1453 projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Ali Ağaoğlu bayramı Duygu Su Gülperi ile geçirdi!

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar’la bayram tatiline çıkıyor!

Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la Bebek’teydi.Bayramda sevgilisiyle tatile çıkacağını söyleyen işadamı, “Önce anneciğimin elini öpeceğiz, sonra tatile gideceğiz” dedi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu'ndan yaralı güvercine yardım!

Önceki gün İstinyepark’a giden Ali Ağaoğlu, yaralı güvercini lüks otomobiliyle veterinere yetiştirdi...Hayvanın tedavisini yaptıran işadamı, "İnsanlar gibi hayvanlara da yardımda bulunmayı ihmal etmemek lazım" dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

ağaoğlu Gökdelen projeleri Haberi

ağaoğlu Gökdelen projeleri

Yüksek binalar 2000'lerin hikayesi. Ama başlangıcı 1987'de Mersin'deki Mertim'e ve 1991'de İzmir'deki Hilton'a uzanıyor. Ama kırılma ve bir furyaya dönüşmesi, 2000'de dokuz yeni gökdelen inşaatıyla başlıyor ve sadece 2014'te 19 yeni gökdelenin göğe yükselmesiyle zirveye ulaşıyor. Şu an 140 metreyi aşan gökdelen sayısı 56'yı bulmuş durumda. Üstelik 2017'de Türkiye'nin en yüksek gökdeleni Sapphire'i geçecek altı proje inşa halinde. Ayrıca iki yıl sonra 140 metre üzeri 20 bina daha bu stoka ilave edilecek. Gökdelen furyasının en büyük nedeni İstanbul'daki arsa fiyatlarının yüksekliğinden dolayı bina geliştirenlerin mümkün olduğunca daha fazla alan kazanmaya çalışması, belediyelerin daha fazla yüksek imar hakkı vermesi ve müteahhit ile mimarların bina yapma bilgi ve teknolojisine daha rahat ulaşması. Colliers InternationaFdan Kerim Cin "Kent merkezinde özellikle Özelleştirme İdaresi...