02 / 05 / 2024

ağaoğlu grup ceosu

ağaoğlu grup ceosu

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı' dan açıklama geldi. Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi..

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Ali Ağaoğlu: Uludağ'a yatırım yapacak yatırımcı kalmadı!

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ’da 'Geleneksel Basın Buluşması’nda bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Ağaoğlu, Uludağ’daki yatırım durumunun şu anda çok kötü olduğunu ifade etti.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Beaulieu Türkiye'de Ağaoğlu ile büyüyecek!

Beaulieu Uluslararası Grup; Ağaoğlu'nun en büyük projesi Maslak 1453 için aldığı siparişle Türkiye pazarında büyüme kararı aldı. Şirket, Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplama işini aldı.

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Zemin kaplamada Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretime çağırdı.

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihraç edecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 100 milyon liralık bir yıl vadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup, bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanacak..

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı'dan açıklama!

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı' dan açıklama geldi. Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi..

Ali Ağaoğlu’nun oğlu sevgilisine 1.5 saatte 7 bin TL harcadı!

Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican, önceki gece yeni sevgilisi ve bir grup arkadaşıyla W Lounge’ta eğlendi

Ağaoğlu Grup Çekmeköy Arsası havadan görüntüleri çekildi!

Ağaoğlu İnşaat'ın Çekmeköy'de bulunan arsasını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

ağaoğlu grup ceosu Haberi

ağaoğlu grup ceosu

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi.


Ali Ağaoğlu’nun gözaltına alındığı yönündeki  haberler doğrultusunda PR şirketinden gelen açıklama şöyle;



Yürütülen geniş kapsamlı bir soruşturma üzerine adli makamlarca Sn. Ali Ağaoğlu’nun ifadesine ihtiyaç duyulmuştur.


Yine bu soruşturma kapsamında mahkeme kararı ile şirket merkezimizde bir arama yapılmıştır.


Arama sonucunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı bu husus bugün saat 9:00’da ilgililer tarafından ilişikte sunduğumuz tutanak ile tespit edilmiştir.


Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Saygılarımızla,


Ağaoğlu Şirketler Grubu


Ek1: Tutanak için