05 / 05 / 2024

ağaoğlu islami borçlanma piyasası

ağaoğlu islami borçlanma piyasası

Bugüne kadar sadece katılım bankalarının gerçekleştirdiği sukuk ihracına özel sektörden Doğuş Varlık ve Ağaoğlu da ilgi gösteriyor.Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolar civarında borçlanma planlıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan 'iflas' iddialarına yanıt!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sosyal medyadaki iflas iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu şirketinin toplam borçlarının bilançoya oranının yüzde 10'u bile olmadığını belirterek, 'konkordato' iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ali Ağaoğlu nerelerde arsa stoğu yapıyor?

Ali Ağaoğlu için konut sektörünün bir numarası dersek abartmış olmayız. Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasında. Peki Ali Ağaoğlu bu zenginliğini neye borçlu? İşte cevabı..

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Ali Ağaoğlu İcra Kurulu Oluşturuyor!

Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Önder Halisdemir Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma için "Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz" dedi.

Ağaoğlu İcra Kurulu'na Önder Halisdemir getirildi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığı'na Aktif Bank'ın eski Genel Müdürü Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndaki yeni yapılanma hakkında bilgi verdi.

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma hakkında şu bilgiyi verdi: “Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz. ” dedi.

Doğuş'tan sonra Ağaoğlu da sukuk ihracı için kolları sıvadı!

Bugüne kadar sadece katılım bankalarının gerçekleştirdiği sukuk ihracına özel sektörden Doğuş Varlık ve Ağaoğlu da ilgi gösteriyor.Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolar civarında borçlanma planlıyor.

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihraç edecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 100 milyon liralık bir yıl vadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup, bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanacak..

Ali Ağaoğlu dişçisine yüzde 10 indirim yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, reklam filmlerindeki gülümsemesini borçlu olduğu diş hekimine teşekkürünü, 1.2 milyon TL değerindeki rezidansı yüzde 10 indirimle satarak gösterdi

Ağaoğlu My Towerland'in ikinci etabı satışa çıkıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Towerland projesinde 54 katlı yüksek bloktan oluşan ikinci etabı bu ay içinde satışa sunacak

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

ağaoğlu islami borçlanma piyasası Haberi

ağaoğlu islami borçlanma piyasası

AĞIRLIK olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolar civarında borçlanma planlıyor. Geçen yıl 100 milyon lira tutarında bir yıl vadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanmayı planlıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CIO'su Niyazi Albay Reuters'a yaptığı açıklamada, "Planımız 300 milyon dolar civarında sukuk ihracı gerçekleştirmek. Bu kez daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmak için uluslararası kurumlarla bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Bugüne kadar uluslararası piyasalarda yalnızca katılım bankaları sukuk ihraçları gerçekleştirirken Doğuş Varlık Kiralama da yurtdışında 370 milyon dolarlık kira sertifikası ihracına hazırlanıyor. İhraç gerçekleşirse Türkiye'den bir banka dışı bir firmanın yurtdışında gerçekleştirdiği ilk İslami borçlanma olacak. Türkiye'de kira sertifikası olarak adlandırılan sukuk bir çeşit faizsiz finansman bonosu. Kira gelirinin...