19 / 05 / 2024

Ağaoğlu istanbul tanıtım

Ağaoğlu istanbul tanıtım

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Agaoğlu "2023'te gayrimenkul piyasasına kalite, sürdürülebilirlik, sertifikasyonlar ve yeşil alanlar yön verir" dedi...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor...

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Rusya'dan Ağaoğlu'na yatırım daveti!

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; “Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız” mesajı verildi.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Ağaoğlu istanbul tanıtım Haberi

Ağaoğlu istanbul tanıtım

2023 yılında malzeme seçimlerindeki sürdürülebilirlik, yeşil alanların yoğunluğu, Leed sertifikasyonu sürecindeki gerekli uluslararası standartlara uyulması gibi konuların konut ve ofis trendlerine yön vereceğini belirten Ağaoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk inşaat sektörünün yeni konut ve ofis talebi, yenilenebilir enerji uygulamaları ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla önümüzdeki dönemde çok daha fazla büyüyeceğini söyledi. 


TÜRKİYE VE İSTANBUL'U TANITACAĞIZ 

2015 yılıyla ilgili de düşüncelerini de paylaşan Ağaoğlu şunları söyledi: "2015'in Haziran ayında genel seçimler var. Bu nedenle konut talebinin bir kısmı seçim sonrasına ertelenebilir. Yılın ilk yarısının sektörde stabil geçeceğini öngörüyoruz. İkinci yarı için yüzde 10'ların üzerinde bir büyüme bekliyoruz. Şirket olarak, özellikle Körfez bölgesinde önemli tanıtım faaliyetleri içine girdik. Önümüzdeki yıllarda da sadece Ağaoğlu'nu değil İstanbul ve Türkiye'yi tanıtmaya devam edeceğiz. 


Çin'den sonra ikinci...